Moderator: Student
Ja właśnie kupiłem nowe kolektory rurowe tzw AFTERMARKET PATRS + nową sonde lambdePiter69A pisze: Teraz trzeba wymienić kolektory wydechowe(w prawym jest dziura, lewy pękł) ale taka jest ich przypadłość(wada fabyczna).
Witam serdecznieyoulo pisze:Witam,
Pojawiam sie "nowy" z nowym Bronkiem na Waszej liście, kupilem go wczoraj, w nieciekawym stanie... zaczynam nad nim prace reanimacyjne.
Bronco II XLT 2.9 '89r.
To długo się go niwe namiałeś...youlo pisze:Niestety z przykroscią informuje iz jestem zmuszony sprzedac Bronca z powodu wyjazdu ;( ogloszenie dalem w gieldzie ;(;(;(
Student pisze:Znajdź w liście warsztatów na stronie "dobry warstat" w łomiankach... się chłopaki doktoryzują we fordach bronco i explozjach
Albo co bedziesz szukał![]()
http://www.rajdy4x4.pl/warsztaty/pokaz. ... ki&rodzaj=
moze tak fotke tego FullSize ? pogladowa abysmy oko nacieszylijulek pisze:bronek bedzie niedługo hasał,gdyż jest świeżo po remoncie silnika,czeka tylko na jedno koło pasowe ze stanów,głupio by było teraz po remoncie silnika założyć mu krzywą "szajbę" co wytłucze na nowo silnik:( co by było razniej kupiłem nowy szpadel do wozu,więc czekam na paczke z kółkiem i ogień od razu w teren rozszczepiać atomy gnoju na polnych drogach!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości