moim zdaniem dużoCRANE pisze:witam
planuje kupno forda mavericka 2,7 tdi 1995r 200.000 km przebiegu
17.000 zl + oplaty za francuza
wygląda w miare
reduktor i sprzegiełka ok
jak mówicie cena w miare
przemyśl to jeszcze
pzdr
Moderator: Student
a czasem po wodzie nie jeżdziłeśWiechu pisze:wymiana filtra paliwa, jest jedną z najprostszych czynności w tym samochodzie.
Przykro mi, ale jeśli nawet nie wiesz jak do tego podejść, kup filtr, podjedź do pierwszego lepszego mechanika, niech ci wymieni i odpowietrzy.
Tak poza tym, to zalatuje temat uszczelką pod głowicą
Więc twierdzisz, że biały dym jest oznaką uszkodzonej uszczelki pod głowicą?sikor32 pisze:Temat umarł, ale na mój gust tylko wchodzi w rachubę uszczelka pod głowicą. Pisał, że dymi na biało, a nie na czarno...
Biały dym zdecydowanie potwierdza, że wybrano nowego papieża, ale jak nie jest to w Rzymie, to warto sprawdzić, co się dzieje z płynem w chłodnicyJanek 44 pisze:Więc twierdzisz, że biały dym jest oznaką uszkodzonej uszczelki pod głowicą?sikor32 pisze:Temat umarł, ale na mój gust tylko wchodzi w rachubę uszczelka pod głowicą. Pisał, że dymi na biało, a nie na czarno...
Tak, tudzież woda w innym miejscu...Janek 44 pisze:Więc twierdzisz, że biały dym jest oznaką uszkodzonej uszczelki pod głowicą?sikor32 pisze:Temat umarł, ale na mój gust tylko wchodzi w rachubę uszczelka pod głowicą. Pisał, że dymi na biało, a nie na czarno...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość