kolektory wydechowe ford explorer 4.0v6
Moderator: Student
kolektory wydechowe ford explorer 4.0v6
Witam. Mam pytanko. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy kolektory wydechowe do silnika forda explorera 4.0v6 efi 160km są takie same jak w silniku 4.0v6 sohc 210km? bo znalazłem takie kolektory rurowe: http://www.ebay.com/itm/RACING-STAINLES ... 9d&vxp=mtr i niby napisane że pasują do explorera 4.0v6 ale do lat 1998-2010 :/ a ja potrzebuję do wcześniejszych roczników.
- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Re: kolektory wydechowe ford explorer 4.0v6
Tam sa rozne glowice a wiec kolektory na pewno niepasuja.
Aha. A czy gdzieś w Polsce albo za granicą są dostępne kolektory rurowe do wersji 4.0v6 160konnej? bo na ebayu widziałem ale do tej właśnie 210konnej :/
Takie coś można komuś zlecić żeby wymotał...
Vitka +4" + jakś tam mt i jakoś się jeździ
- rkosa
- jestem tu nowy...
Najszybciej nówkę dostaniesz na RockAuto.com za $$$.
Spróbuj podzwonić do gości co mają na allegro samochody z silnikami OHV do rozbiórki. Tak jak już wcześniej już napisano - mocniejsze silniki SOHC mają inne głowice i mocowania też są inne.
Spróbuj podzwonić do gości co mają na allegro samochody z silnikami OHV do rozbiórki. Tak jak już wcześniej już napisano - mocniejsze silniki SOHC mają inne głowice i mocowania też są inne.
Jutrzejszy poranek będzie lepszy niż dzisiejszy.
ok dzięki. Będę szukał dalej