Bronco II
Moderator: Student
- Broncosaurus
Bronco II
Jacyś właściciele małego Bronco na forum.
Piotrek
Piotrek
- cowboy_3151
Broncosaurus
Nieładnie tak po prostu zabierać komuś nazwę Broncosaurus, a Bronco II (mimo, że bardzo mi się podaba) to nie Broncosaurus tylko Broncodzidziuś.
- Broncosaurus
Re: Broncosaurus
Nie wiem komu zabrałem nazwę - od lat (co najmniej 2) tak się rejestruje na różnych hamerykańskich forach. Chciałem najpierw Piotr ale już było zajęte.Bogusław Stawski pisze:Nieładnie tak po prostu zabierać komuś nazwę Broncosaurus, a Bronco II (mimo, że bardzo mi się podaba) to nie Broncosaurus tylko Broncodzidziuś.
ok
ok Piotr Broncosaurus,
Ja też jestem Broncosaurus, bo mam (stety/niestety - właściwe wybrać) dwa Bronki - a tytuł tematu był Broncosaurus Rex, więc myślałem, że tak po prostu zapotrzebowanie wynikło z konieczności zalogowania się. Na tlenie (o2) nie wyjdzie ci już z B.saurusem bo już jest zajęty. Ja też mam tą ksywkę na różnych stronach. Małe Bronki są też OK.
Z którego roku jest twój i gdzie jesteś. Opisz autko, chętnie nawiążę znajomość li-tylko samochodową z miłośnikami Bronków. Taki mały Bronek 2.8 po mieście w zimie na wielkich kołach, to może być to. Chyba Gesslerowa w Wawie takim jeździ. Jeden stoi koło wytwórni Univers na Żoliborzu w Wawie.
Pozdro
Ja też jestem Broncosaurus, bo mam (stety/niestety - właściwe wybrać) dwa Bronki - a tytuł tematu był Broncosaurus Rex, więc myślałem, że tak po prostu zapotrzebowanie wynikło z konieczności zalogowania się. Na tlenie (o2) nie wyjdzie ci już z B.saurusem bo już jest zajęty. Ja też mam tą ksywkę na różnych stronach. Małe Bronki są też OK.
Z którego roku jest twój i gdzie jesteś. Opisz autko, chętnie nawiążę znajomość li-tylko samochodową z miłośnikami Bronków. Taki mały Bronek 2.8 po mieście w zimie na wielkich kołach, to może być to. Chyba Gesslerowa w Wawie takim jeździ. Jeden stoi koło wytwórni Univers na Żoliborzu w Wawie.
Pozdro
- Broncosaurus
Mój bronco II to XLT z 88.
2.9 z automatyczną skrzynią.
+ Lift 4.5" Trailmaster + body lift "custom" - tj. by Kylon (choć teraz ograniczyłbym się do body liftu i podcięcia błotników).
Teraz wkładam mu przedni most D35 z explorera i tylny Ford 8.8. Przeróbka głównie spowodowana notorycznym ukręcaniem przednich półosi odkąd założyłem mu 31x11.5x15 Mickey Thompson Claw. Bronek na co dzień jeździ na Grabberach AT 235/75/15 bo Baja Claw strasznie się zużywają.
Poniżej fotka z 2002 roku. Teraz ma już progi, płytę najazd/ochrona drążków
link:
http://www.wyprawa4x4.com.pl/naszerealizacje/nr11d.jpg
2.9 z automatyczną skrzynią.
+ Lift 4.5" Trailmaster + body lift "custom" - tj. by Kylon (choć teraz ograniczyłbym się do body liftu i podcięcia błotników).
Teraz wkładam mu przedni most D35 z explorera i tylny Ford 8.8. Przeróbka głównie spowodowana notorycznym ukręcaniem przednich półosi odkąd założyłem mu 31x11.5x15 Mickey Thompson Claw. Bronek na co dzień jeździ na Grabberach AT 235/75/15 bo Baja Claw strasznie się zużywają.
Poniżej fotka z 2002 roku. Teraz ma już progi, płytę najazd/ochrona drążków
link:
http://www.wyprawa4x4.com.pl/naszerealizacje/nr11d.jpg
A za nimi cicho skradał się szpieg z krainy Deszczowców. (Banan) Caramba
Bardzo ładny ten Broncio i chyba tych strasznych liftów ci nie zazdroszczę, bo 100 nie pojedziesz raczej na nich + szerokie i duże opony, prawda? Lift na zawieszenie jest super, ale-li-tylko do rock-climbing, jak mówisz, body-lift by wystarczył. Widzę, że maltretujesz auto kolosalnie (drzwi!).
A dlaczego ma zadarty nos (złudzenie czy resory -jak u mnie niestety)?
Będę musiał w końcu odwiedzić tego kultowego Kylona, bo tyle tu o nim dobrego, może jakąś rurkę z boku dorobi jak uruchomię Bronco 2 (a nie II).
Pozdro
B-saurus Maius
Bardzo ładny ten Broncio i chyba tych strasznych liftów ci nie zazdroszczę, bo 100 nie pojedziesz raczej na nich + szerokie i duże opony, prawda? Lift na zawieszenie jest super, ale-li-tylko do rock-climbing, jak mówisz, body-lift by wystarczył. Widzę, że maltretujesz auto kolosalnie (drzwi!).
A dlaczego ma zadarty nos (złudzenie czy resory -jak u mnie niestety)?
Będę musiał w końcu odwiedzić tego kultowego Kylona, bo tyle tu o nim dobrego, może jakąś rurkę z boku dorobi jak uruchomię Bronco 2 (a nie II).
Pozdro
B-saurus Maius
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a jedz bogus, jedzBogusław Stawski pisze:Kasztaniarze na Plac Pigall, szykować się do jesiennych zbiorów i wpłacać regularnie na ZUS, że by na emeryturkę wkrótce starczyło. Bo widzę, że zbliża się wielkimi krokami. Prukanie już słychać...

bedziesz mial dobrze zrobione a my za to coraz wiecej imprez w terenie

Mistrzow uprasza sie o spokoj
ja nie zacząłem, ale ciśnienie widzę jest żeby kasztanić bez sensu...
a my tu tylko o fajnych autach chcemy sobie info powymieniać, i znowu sie nie uda, tak? Jak na forum waszych fajnych samochodów się nic niedzieje, to tu wysypujecie kasztany???
A buziek nie umiem przeczepiać i nie zamiaruję (nowomowa z Południa Polski - uczę się)
B
a my tu tylko o fajnych autach chcemy sobie info powymieniać, i znowu sie nie uda, tak? Jak na forum waszych fajnych samochodów się nic niedzieje, to tu wysypujecie kasztany???
A buziek nie umiem przeczepiać i nie zamiaruję (nowomowa z Południa Polski - uczę się)
B
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: