KUPIĘ ROZBITEGO BRONKA 1 lub II !!Pilne!
Moderator: Student
KUPIĘ ROZBITEGO BRONKA 1 lub II !!Pilne!
Witam serdecznie i czekam na oferty.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- nie_mientki
Przepraszam ale widze tu pewną niekonsekwencję-na forum znajdują się już oferty o chęci zakupu i możliwości sprzedania jakiś części-dlaczego więc ja mam tego nie robić?Chcę poprostu się zabezpieczyć, jak kiedys coś trzasnie w Bronku chcę mieć już do niego części, a nie tak jak ostatnio-trzeba było je sprowadzać z USA.
Prszę więc o pohamowanie wystawiania takich.......komentarzy.
Prszę więc o pohamowanie wystawiania takich.......komentarzy.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
czesci
Cześć maddy,
to zeznaj jakiego masz tego Bronka i skąd jesteś?
I pytanie - jak to możliwe, że chcesz części do Bronka I i II - przecież nie są one kompatybilne - no chyba, że masz obydwa modele - no to pardon.
A masz już jakieś klamoty do swoich Bronków?
W Opolu jest Bronco FS Eddie Bauer 5l V8 '90 nieserwisowany i do lekkiej naprawy mech/lakier (ma elektryczne włączanie napędów - tfu...) rogi z wyciągarą W8000, orurowanie boczne - facet chciał 30 tys - to się uśmiałem - ale potrzebuje kasę więc za 18tys chyba by opchnął.
Był pickup F150 w Żyrardowie skorodowany nie serwisowany za wywoławczą 10tys, za 5 tys nie chciał oddać - auto nadaje się prawie tylko na papiery.
Daj znać
Kasztanami się nie przejmuj - w końcu spadną i dzieci je zaniosą do Zoo na karmę...
Bogas
Bronco 78 i 80
to zeznaj jakiego masz tego Bronka i skąd jesteś?
I pytanie - jak to możliwe, że chcesz części do Bronka I i II - przecież nie są one kompatybilne - no chyba, że masz obydwa modele - no to pardon.
A masz już jakieś klamoty do swoich Bronków?
W Opolu jest Bronco FS Eddie Bauer 5l V8 '90 nieserwisowany i do lekkiej naprawy mech/lakier (ma elektryczne włączanie napędów - tfu...) rogi z wyciągarą W8000, orurowanie boczne - facet chciał 30 tys - to się uśmiałem - ale potrzebuje kasę więc za 18tys chyba by opchnął.
Był pickup F150 w Żyrardowie skorodowany nie serwisowany za wywoławczą 10tys, za 5 tys nie chciał oddać - auto nadaje się prawie tylko na papiery.
Daj znać
Kasztanami się nie przejmuj - w końcu spadną i dzieci je zaniosą do Zoo na karmę...
Bogas
Bronco 78 i 80
Re: czesci
Dawaj telefon!Bogusław Stawski pisze: W Opolu jest Bronco FS Eddie Bauer 5l V8 '90 nieserwisowany i do lekkiej naprawy mech/lakier (ma elektryczne włączanie napędów - tfu...)

Wyobraź sobie, że ogłoszenie było w giełdzie niniejszej strony. Może jeszcze tam jest. Mam nawet zdjęcia - wygląda na nich super. niestety jak się zobaczy na oczki, to entuzjazm troche przechodzi -jak można tak zajebać auto z 90 roku. Blaszka podrdzewa na progach drzwi - ale to norma w Bronkach, cieknie z silnika, skrzyni i wspomagania (trochę, ale mokro jest), rozbita obudowa filtra powietrza i facet tak jeździł - nie wiadomo, czy nie ma efektów w pracy silnika. Auto nie odpala, bo chyba sypnął się rozrusznik albo totalnie zawiesił. Obydwa fotele połamane (konstrukcja - bo facet waży 150kg i je Q-A zarwał -da się zespawać). Ogólnie robi dość dobre wrażenie - wystarczy włożyć piątkę i będzie jak ta lala - chyba że wyjdą inne syfy.
Numer dam Ci jak wyjdę z GPRS-a bo mam w komórze.
Auto widziałem osobiście i jest warte 18tys z pocałowaniem.
Lecz nie łyknąłem, bo parę miechów wcześniej straciłem okazję kupienia Bronka 96 Eddie B. za 25 i jeszcze nie mogę tego odżałować.
Pozdrawiam
Bogas
Numer dam Ci jak wyjdę z GPRS-a bo mam w komórze.
Auto widziałem osobiście i jest warte 18tys z pocałowaniem.
Lecz nie łyknąłem, bo parę miechów wcześniej straciłem okazję kupienia Bronka 96 Eddie B. za 25 i jeszcze nie mogę tego odżałować.
Pozdrawiam
Bogas
maddy
a jak Ty już wyhaczysz Bronka na części, to chętnie odkupię skrzynię biegów czterobiegową manualną z wyjściem na reduktor do rocznika 80+.
W wawie jeździła pomoc drogowa Bronko 80+ - skorodowany jak skurczybyk - ale nie odezwali się po włożeniu kartki za szybę. Jeździ jeszcze jeden korozjusz na amerykańskich (chyba już nawet nielegalnych) blachach, ale nie chce go sprzedać - bordowy - no nie dzierżę tego koloru w Bronkach.
Pozdrawiam
a jak Ty już wyhaczysz Bronka na części, to chętnie odkupię skrzynię biegów czterobiegową manualną z wyjściem na reduktor do rocznika 80+.
W wawie jeździła pomoc drogowa Bronko 80+ - skorodowany jak skurczybyk - ale nie odezwali się po włożeniu kartki za szybę. Jeździ jeszcze jeden korozjusz na amerykańskich (chyba już nawet nielegalnych) blachach, ale nie chce go sprzedać - bordowy - no nie dzierżę tego koloru w Bronkach.
Pozdrawiam