Aż tyle??? Do Bronco Full Size chcieli "tylko" za 140zł. Ja mam z USA za 60 zł. na przód, ale w katalogu z którego zciągam nie ma DWÓJECZKI. Ostatnio była (był) Dwójka do sprzedania w super stanie na stronie desoto58 za 12,5 tys i poszła bez ociągania - spóźniłem się -bo poluję na Bronco II ale niejeżdżonego w terenie.
Pozdro
BOG
Tego z DeSoto kupił koleś w W-wie, znajomy znajomego. Będę miał z nim kontakt bo chce się parę rzeczy dowiedzieć to może go gdzieś wyciągnę na małe, wspólne, fordowe pifko?
Lamina,
ale czy ty się będziesz teleportował do wawy na popołudniowe pifko, czy masz skrzydła w Jumbo-Blazerze??? Ja do celtyckiego grodu Kraka zawsze, ale od razu na cały weekend.
pozdro
PS A dlaczego masz nika "lamina"?
Lamina to od tylu czytane animal a niektorzy mowia na mnie zwierzak i wszystko jasne. w wawie bede ale nie blazerem w sobote i niedziele, a moze i w poniedzialek ale nie wiem jak z czasem podaj nr telefonu to jak znajde w przerwie czas to sie mozemy zobaczyc
Zadzwon w poniedzialek do Americaru jeszcze raz. Wlasnie wyjeli skrzynie z mojego XP to moze oddadza Ci bebny.
A poza tym podjalem meska diecezje, ze szukam sobie XP tylko krotkiego