co z radiem

Mutt, Bronco i Explorer

Moderator: Student

wnuczek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

co z radiem

Post autor: wnuczek » sob paź 07, 2006 5:04 pm

?? zakupiłem orginalne radyjko 7000RDS i za cholere nie mogę go podłączyć :evil: ten sam model EXPLO , ztego samego roku, a kostka w moim aucie ma 16 kabli a w radiu 12 i kiszka :)3 Czy ktoś może zakładał już takie cos ??

Awatar użytkownika
danielpoz

Post autor: danielpoz » sob paź 07, 2006 8:06 pm

radio europa?
explozja europa?

napisz cos wiecej bo nie bedziemy zgadywac co i jak
Jeep ZJ-zagazowany(byl)!!! Ford Explorer z gazem hehehehe
guma AT 32" a w gore ponad 2" :)

Awatar użytkownika
Yonek
Kontaktowanie:

Post autor: Yonek » ndz paź 08, 2006 9:25 am

Amerykańskie radia mają głośniki na wspólnej masie a europejskie na osobnych. Trzeba rozgałęzienia porobić.
SITH happens...

wnuczek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wnuczek » śr paź 11, 2006 5:02 pm

byłem u majstra od audio ipowiedzial, że mam w moim aucie (ja mam wersję USA) okablowanie aktywne(czy jakoś tak powiedział)przez wzmaczniacz (nie mogłem go znależć) i sterowanie do tylnego panela (przy nawiewie klimy) i sterowanie z kierownicy, i dla tego mam kostkę tylko zasilaącą radio w prąd (jeszcze jakieś tam kable widziałem) no i ta wiącha na 16 kabelków jest własnie na ten żekomy wzmaczniacz. Ja kupiłem radio z auta z tego samego 97 roku, tylko że wersji na Europę i dlatego te wyjscie na wzmacniacz ma na 12 kabli :cry: Trochę w tym mojej winy ,bo radyjko było jeszcze zamontowane i nie oglądałem go do okoła.Nie mogłem go wyciągnac to mi pozniej przysłali paczką.
:oops: :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ford”