co do tego wozu: trochę za duży przebieg. takimi wozami właściwie nie jeździ się tak często i z takimi przebiegami jak np. służbowymi. faktycznie, co do skrzyni to bardzo podejrzane. Skoro jest na gwarancji to musiała paść. Plusem jest to że juz padła i jest naprawiona/wymienionoa, minusem zaś fakt że padła. Nie powinna. Choć tak jak na wstępie - przebieg robi swoje. Stan wozu całkiem całkiem. dobre wyposażenie. ba, nawet bardziej niż dobre. dziwi tylko ten fakt chęci sprzedaży. no, ale nie każdy musi kochać wielkopojemnościowe wozy. trzeba się nim przejechać, sprawdzić napędy, podnoszenie i stan ramu. warto również przyjrzeć się, a raczej wsłuchać w "skrzypienia" przy ostrych skrętach. z resztą, to samo wyjdzie. trzeba go dosiąść.
co do osiiągów: pełna kultura jazdy, przy 100km/h obrotomierz nieznacznei przekracza 2000obr/min co daje miłe poczucie komfortu; ogromna moc i wysokie siedzenie daje poczucie bezpieczeństwa; duże saplanie daje poczucie pobytu w stanie, w którym ropa tańsza niż woda. czysta woda. nei myl z wóda! Nie wierz w bajki ż eto-to pali ok. 10L/100 - będzie dobrze jak się zamknie w 15 a w mieście to i nawet czasem w 18-20. I nie ma zmiłuj. dlatego jest często ostatnio zagazowywany. często to relaztywnie względne odczucie - dla mnie często bo ostatnio "nas" coraz więce. jak ja sprowadziłem swojego to w POznaniu było kilka (tak do 5, a treraz kilkanaście. ale to dobrze. rośniemy w siłę. silnik potężny, bo to przeca 4L, min. 176KM więc nie jest wysilony. Bardzo duzo wytzryma i to jego zaleta. Gaz też wytrzyma. Najlepiej jednak seqenz. Komfort duży i spokój od strzelania. No i pali tyle co na benzynie.
części - tu jest najsłabszy punkt - do nowszych troszkę wiecej niż do starszych , ale generalnie to albno z Niemiec, alebo zza wielkiej wody. W drugim wypadku taniej. W pierwszym bliżej i szybciej. w Niemczech ogromne pole do popisu dla znających "sprechen Sie deutsch" - dobre, prężne kluby, duzo pomogą i zaoferują dobre, sprawdzone rozwiązania.
Auto stosunkowo bezawaryjne. czasem padnie 4x4 ale to żadkość (np. u mnie

) ale idzie sobie z tym poradzić. Problematyczne jest tylko dlatego że jest przełączne elektronicznie. Podzespoły są tak porobione że raczej nie do napreawy, ale do zakupienia nowych. No, ale od czego pomysłowość Xplorerowiczów. dadzą sobei radę nawet z największym padłem.
Co Cię dokładnie interesuje?
Pozdrawiam
Yahoo