Się przywitać chciałem...
Moderator: Student
Się przywitać chciałem...
Witam wszystkich Fordowców.
Mam nadzieję, że jako nowy członek Waszego forum bedę w stanie Wam coś zaoferować swoją obecnością tu.
A i myślę też, że się czegos ciekawego dowiem od Was.
Pozdrawiam Piotr.
Mam nadzieję, że jako nowy członek Waszego forum bedę w stanie Wam coś zaoferować swoją obecnością tu.
A i myślę też, że się czegos ciekawego dowiem od Was.
Pozdrawiam Piotr.
- dziewczyna 2
- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
- dziewczyna 2
- dziewczyna 2
jak chcesz cos taplac to auto to lepiej jakiegos snorka sobie wykombinuj, bo w tych eksplozjach jest strasznie nisko chwyt powietrza, doslownie dramat, nawet corsa ma wyzejalban pisze:Spoko spoko - damy rade i dłużej niż 3 dni...![]()
...A sucho nie jest - zwłaszcza na poligonie.
W sobotę coś się pobrudzimy może?
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
eeeeeeee, w tym jest jeszcze lepiej - poprzedni Besitzer założył filtr stożkowysuziXL pisze:jak chcesz cos taplac to auto to lepiej jakiegos snorka sobie wykombinuj, bo w tych eksplozjach jest strasznie nisko chwyt powietrza, doslownie dramat, nawet corsa ma wyzej

Krowa - KDJ95 skundlona przekaźnikiem z GMa 

o fuckMarta&Marek pisze:eeeeeeee, w tym jest jeszcze lepiej - poprzedni Besitzer założył filtr stożkowysuziXL pisze:jak chcesz cos taplac to auto to lepiej jakiegos snorka sobie wykombinuj, bo w tych eksplozjach jest strasznie nisko chwyt powietrza, doslownie dramat, nawet corsa ma wyzej

ciekawe czy polaczona z inplozja

to do czasu zmotania snorka odpusc sobie wieksze kaluze, bo zrobisz tak jak jaalban pisze:Filtr stożkowy leży już w piwnicy...
A nad snorkelem już pracuję - narazie mentalnie ale już decyzja o otworze w błotniku powstała.
piekny snori lezal sobie w garazu, a mnie na fisiowanie wzielo, potem filtr mokry, slady wody w dolocie i sranie po gaciach czy bedzie jeszcze jezdzic, czy to juz koniec

Masz rację, to jest też moje zdanie.
Stąd też zamysł domontowania snorkelka.
Jak już mówiłem, poczyniłem ku temu kroki. Zanabyłem droga zakupu
śmiganą oryginalna obudowę filtra pow. zamontowałem i czekam na pomysł materiału do zaslepienia niepotrzebnych otworów i wykrojenia w odpowiednim miejscu innego - potrzebnego do podłączenia snorkela otworu.
Stąd też zamysł domontowania snorkelka.
Jak już mówiłem, poczyniłem ku temu kroki. Zanabyłem droga zakupu
śmiganą oryginalna obudowę filtra pow. zamontowałem i czekam na pomysł materiału do zaslepienia niepotrzebnych otworów i wykrojenia w odpowiednim miejscu innego - potrzebnego do podłączenia snorkela otworu.
FON 666 131 133