mialem pare lat temu f-150 i bylem z niego bardzo zadowolony chyba najlepszy samochod jaki mialem a jutro wybieram sie po explorera i potrzebuje wsparcia

pozdrawiam
Moderator: Student
Kupiłem już na takich więc nie wiem jak było wcześniej...pawel----b pisze:a powiedz mi czy spalanie bardzo wzroslo jak zmieniles na takie oponyalban pisze:tak będą - ja jeżdżę na takim samym rozmiarze bez żadnych przeróbek
nic nie ociera nawet w terenie
bo ja mam 235 75 15 no i spalanie jest "malutkie"
A i przy okazji gratuluję zakupu - oby służył bezawaryjnie!pawel----b pisze:juz mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autko pierwsza klasa kupilem od pierwszego wlasciciela terenu nigdy nie widzialo bo sam wlasciciel nie potrafil mi powiedziec gdzie sie wlacza naped (70 letni dziadek poza explozja mial jeszce bmw cabrio no i jak przystalo na bogacza mercedesa nowe E ....niezly jest ) tak wiec jest szansa ze troszke pojezdzi przebieg 180 tys orginal jest ksiazka autko w 100% bezwypadkowe malowany byl tylko jeden blotnik (sprawdzane )
ogolnie to witajcie od dzis jestem w waszym gronie pozdrawiam
dodam ze jest CZARNY!!
jest moze zagazowany?pawel----b pisze:kontrolka Check Engine zpalila mi sie juz drugi raz ale zauwazylem ze tylko jak jest bardzo mokro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość