Kolejny szczęśliwy posiadacz BRONCO II 2,9 V 6 rok 89

Mutt, Bronco i Explorer

Moderator: Student

MRDOMELL
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Kolejny szczęśliwy posiadacz BRONCO II 2,9 V 6 rok 89

Post autor: MRDOMELL » czw mar 01, 2007 11:50 am

Witam szanownych kolegów zakupiłem bbronusia z 89r. i niestety przejechałem nim 70- km. i tu zastało mnie pierwsze cholowanie ale nic to na razie stoi u mojego elektryka który próbuje go odreanimować!!
1. Potrzebuje przednią szybkę do mojego pojazdu bo niestety obecna jest juz w dużym stopniu peknięta a kolejne spotkanie z panami policjantami zakończy się zabraniem dowodu rejestracyjnego.
2. jeśli ktos wie jakie sa parametry tego samochou które w wydziale rejestracji mają wpisac w pola: dopuszczalna ładowniość, liczba osi: największy dopuszczalny nacisk osi, dopuszczalna masa całkowita przyczepy to byłbym wdzięczny bo nie wiem jak pokazać się u djagnosty z tą pękniętą szybą a tak po prostu znajomy wypisze co trzeba i zarejestruje pojazd.
Na razie tyle dzięki za ewentyualna pomoc kolegów z jak czytałem dośc dużym doświadczeniem, ja na razie początkuje w tych sprawach i jak widze jescze dużo pracy przede mną lecz zawziety jestem
P.s. Na razie bez przedniego napędu bo wszystko w skrzyneczce dostałem ale czy sprawne to się dopiero okarze pewnie też będę potrzebował pomocy!!

Awatar użytkownika
tymon4x4

Post autor: tymon4x4 » sob mar 03, 2007 1:44 am

dane techniczne wozu powinny byc naklejone w postaci bialej tabliczki na drzwiach kierowcy , jak niema mozemy podac swoje tyle ze ja mam 88 rok :(
UNIMOGI :MB U1200 i 406 sztuk 1 i 416 sztuk 2 i 421
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara

Awatar użytkownika
Student

Re: Kolejny szczęśliwy posiadacz BRONCO II 2,9 V 6 rok 89

Post autor: Student » sob mar 03, 2007 7:16 am

MRDOMELL pisze:1. Potrzebuje przednią szybkę do mojego pojazdu bo niestety obecna jest juz w dużym stopniu peknięta a kolejne spotkanie z panami policjantami zakończy się zabraniem dowodu rejestracyjnego.
Więc udaj się do punktu z autoszybami.

Używki raczej w tej krainie nie dostaniesz, a na forum nie zamieszczamy ogłoszeń.

pozdrawiam.

Wmorderator :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ford”