Witam szanownych kolegów zakupiłem bbronusia z 89r. i niestety przejechałem nim 70- km. i tu zastało mnie pierwsze cholowanie ale nic to na razie stoi u mojego elektryka który próbuje go odreanimować!!
1. Potrzebuje przednią szybkę do mojego pojazdu bo niestety obecna jest juz w dużym stopniu peknięta a kolejne spotkanie z panami policjantami zakończy się zabraniem dowodu rejestracyjnego.
2. jeśli ktos wie jakie sa parametry tego samochou które w wydziale rejestracji mają wpisac w pola: dopuszczalna ładowniość, liczba osi: największy dopuszczalny nacisk osi, dopuszczalna masa całkowita przyczepy to byłbym wdzięczny bo nie wiem jak pokazać się u djagnosty z tą pękniętą szybą a tak po prostu znajomy wypisze co trzeba i zarejestruje pojazd.
Na razie tyle dzięki za ewentyualna pomoc kolegów z jak czytałem dośc dużym doświadczeniem, ja na razie początkuje w tych sprawach i jak widze jescze dużo pracy przede mną lecz zawziety jestem
P.s. Na razie bez przedniego napędu bo wszystko w skrzyneczce dostałem ale czy sprawne to się dopiero okarze pewnie też będę potrzebował pomocy!!
Kolejny szczęśliwy posiadacz BRONCO II 2,9 V 6 rok 89
Moderator: Student
Re: Kolejny szczęśliwy posiadacz BRONCO II 2,9 V 6 rok 89
Więc udaj się do punktu z autoszybami.MRDOMELL pisze:1. Potrzebuje przednią szybkę do mojego pojazdu bo niestety obecna jest juz w dużym stopniu peknięta a kolejne spotkanie z panami policjantami zakończy się zabraniem dowodu rejestracyjnego.
Używki raczej w tej krainie nie dostaniesz, a na forum nie zamieszczamy ogłoszeń.
pozdrawiam.
Wmorderator