Reduktor w Explorerze '99 lub 2000
Moderator: Student
Reduktor w Explorerze '99 lub 2000
Witam,
czy Explorery z 1999 lub 2000 mają reduktor z centralnym mechanizmem różnicowym (Full Time) ?
Silnik 4.0
czy Explorery z 1999 lub 2000 mają reduktor z centralnym mechanizmem różnicowym (Full Time) ?
Silnik 4.0
Pozdrawiam
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...
Re: Reduktor w Explorerze '99 lub 2000
tak jakbywojtek_pl pisze:Witam,
Silnik 4.0
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
w cziroku jest "prawdziwy" mechanizm roznicowy w explozji jest dopedzana przednia os w razie uslizgu tylnych kol z mozliwoscia zblokowaniasuziXL pisze:o ile dobrze pamietam (a nie chce mi sie teraz sprawdzac) to jest jakas wiskoza
cos jak w cziroku
Jeep ZJ-zagazowany(byl)!!! Ford Explorer z gazem hehehehe
guma AT 32" a w gore ponad 2"
guma AT 32" a w gore ponad 2"

w grandzie to wiem, ale w cziroku tezdanielpoz pisze:w cziroku jest "prawdziwy" mechanizm roznicowy w explozji jest dopedzana przednia os w razie uslizgu tylnych kol z mozliwoscia zblokowaniasuziXL pisze:o ile dobrze pamietam (a nie chce mi sie teraz sprawdzac) to jest jakas wiskoza
cos jak w cziroku

myslalem, ze tam jest wiskoza z mozliwoscia blokowania
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Czyli w miarę normalniesuziXL pisze:w tych jeepach to jest jednak bez sensu, co juz myslisz, ze cos wiesz to za chwile dowiadujesz sie czegos co calkowicie burzy twoje przekonanie
whatever w fordzie jest wiskoza z mozliwoscia pelnego zablokowania, sprawdzilem w Heynesie

Dzięki za pomoc !

Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek