Korek wlewu paliwa ford f250
Moderator: Student
Korek wlewu paliwa ford f250
może się ktoś orientuje od czego można dobrać zamykany korek do diesla 

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

chyba tak zrobie, korek wygląda na normalnych rozmiarów, dziś pada i nie chce mi się z tym babrać. a chce zrobić zamykany wlew coby kiedyś ktoś jakieś przykrego żartu mi nie zrobiłDrako pisze:sadzac po rozmiarach fury... to z jakiego tira![]()
zmierz srednice, ilosc wyciec i idz do odrapanego malego sklepu w stylu " wszystko do aut" i tam najczesciej jest pan Kazio z magicznymi katalogami i cos ci dobierze

w sumie 1353 KM 

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
No nie wierze zeby nie pasowal od jakiegos Zukensa czy Jelczozauramudder pisze:chyba tak zrobie, korek wygląda na normalnych rozmiarów, dziś pada i nie chce mi się z tym babrać. a chce zrobić zamykany wlew coby kiedyś ktoś jakieś przykrego żartu mi nie zrobiłDrako pisze:sadzac po rozmiarach fury... to z jakiego tira![]()
zmierz srednice, ilosc wyciec i idz do odrapanego malego sklepu w stylu " wszystko do aut" i tam najczesciej jest pan Kazio z magicznymi katalogami i cos ci dobierze

A jak nie znajdziesz , to dorob oczka na kluteczke

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

myślałem bardziej o taki skoblu jak jaś fasola miałMarcin-Kraków pisze:No nie wierze zeby nie pasowal od jakiegos Zukensa czy Jelczozauramudder pisze:chyba tak zrobie, korek wygląda na normalnych rozmiarów, dziś pada i nie chce mi się z tym babrać. a chce zrobić zamykany wlew coby kiedyś ktoś jakieś przykrego żartu mi nie zrobiłDrako pisze:sadzac po rozmiarach fury... to z jakiego tira![]()
A jak nie znajdziesz , to dorob oczka na kluteczke

w sumie 1353 KM