jest afera
Moderator: Student
jest afera
Słuchajta, jest afera.
Jestem w Tucholi, szczelało, zgrzytało raz na jakiś czas ale rokowało, że wytrzyma.
A tu dupa. Wygoliły mi się dokumentnie zęby na wieńcu koła zamachowego. Obecnie zaparkowałem bronka na górce, bo nie ma szans na odpał z rozrusznika. Potrzebuję na gwałt koła zamachowego albo koronki od V6 - granada, scorpio, sierra.
Cały internet przepatrzyłem i w zasadzie dupa blada. Może ma ktoś jakiś namiar na kogoś kto ma graty fordopodobne, w dobie przelewów elektronicznych i wszechobecnych firm kurierskich może być nawet z drugiego końca Polski.
hilfe!
Chyba, że jest ktoś obecnie w stanach i może mi w trybie pilnym wysłać:
http://www.rockauto.com/catalog/x,carco ... ttype,5348
Pozycja druga od góry.
More Info
$41.89 $0.00 $41.89
RHINOPAC Part # 167701
Jakby co to tel do mnie 601344630 - siedze w lesie, wiec nie mam laptoka odpalonego non stop.
Jestem w Tucholi, szczelało, zgrzytało raz na jakiś czas ale rokowało, że wytrzyma.
A tu dupa. Wygoliły mi się dokumentnie zęby na wieńcu koła zamachowego. Obecnie zaparkowałem bronka na górce, bo nie ma szans na odpał z rozrusznika. Potrzebuję na gwałt koła zamachowego albo koronki od V6 - granada, scorpio, sierra.
Cały internet przepatrzyłem i w zasadzie dupa blada. Może ma ktoś jakiś namiar na kogoś kto ma graty fordopodobne, w dobie przelewów elektronicznych i wszechobecnych firm kurierskich może być nawet z drugiego końca Polski.
hilfe!
Chyba, że jest ktoś obecnie w stanach i może mi w trybie pilnym wysłać:
http://www.rockauto.com/catalog/x,carco ... ttype,5348
Pozycja druga od góry.
More Info
$41.89 $0.00 $41.89
RHINOPAC Part # 167701
Jakby co to tel do mnie 601344630 - siedze w lesie, wiec nie mam laptoka odpalonego non stop.
Re: jest afera
Student pisze: Potrzebuję na gwałt koła zamachowego albo koronki od V6 - granada, scorpio, sierra.
hejo
603303706 stacja zlomowania pojazdów chojnice 22 km od ciebie rozmawialem z szefem jest co prawda na wakacjach ale na 99 procent ma na miejscu jesli nie bedzie odbieral dzwoń na numer 606445711 to jego wspólnik ...jedyny minus że wydadzą dopiero w poniedziałek ...podaj typ sprzęta rok pierdoły bo jednak trochę się te zamachy różnią ..maja nawet cały motur do bronka ...się nie zapij przy wymianie
603303706 stacja zlomowania pojazdów chojnice 22 km od ciebie rozmawialem z szefem jest co prawda na wakacjach ale na 99 procent ma na miejscu jesli nie bedzie odbieral dzwoń na numer 606445711 to jego wspólnik ...jedyny minus że wydadzą dopiero w poniedziałek ...podaj typ sprzęta rok pierdoły bo jednak trochę się te zamachy różnią ..maja nawet cały motur do bronka ...się nie zapij przy wymianie

bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
właśnie studencik...masz zaparcie umysłowe?
przeca irek korycki w chojnicach złomuje...
przeca irek korycki w chojnicach złomuje...
#noichuj
- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Sorry, zagapilem sie.Student pisze:Student pisze: Potrzebuję na gwałt koła zamachowego albo koronki od V6 - granada, scorpio, sierra.
W razie czego tutaj popytaj:
www.capri.pl
http://www.forum.ford-scorpio.pl/
dzięki za wszytko. jutro będę podejmowal temat. musiałem pogrzeb w ramach urlopu zaliczyć. ford odpalony siłą grawitacji przebył bez problemu drogę z borów na dolny śląsk i z powrotem. jutro będę miał drugą furę na miejscu i będę dzialał dalej.
jak chcesz to mam ze 3 zamachy od 2.9 v6
Ford- Family of fine cars.
2x V8 2xV6
Expedition, Explorer, Bronco II, F150
2x V8 2xV6
Expedition, Explorer, Bronco II, F150
chce.
nie ma to jak szybkie działanie.
Zapodaj na PW jakbyś widział szczegóły

nie ma to jak szybkie działanie.