RANGER 4,0 V6 manual SPRZEGŁO, DOCISK POMOCY!!!
Moderator: Student
-
RANGER 4,0 V6 manual SPRZEGŁO, DOCISK POMOCY!!!
Witam kolegów, proszę Was o pomoc. Poszukuje kpl sprzęgła z dociskiem do RANGERA 4,0 V6 skrzynia manual rok 2005. Problem polega na tym że juz było w regeneracji ale niestety długo nie posłużyło. Tarcza była zrobiona idealnie z mocniejszego spieku ale docisku nie dało rady zregenerować więc ryzyko pozostało i się zesrało...Może ktoś z Was motał przy tym i ma jakieś rozwiązanie? Może da rade od czegoś innego i co najważniejsze żeby dostępność jaka była!!! Wiem że można od Jankesów ale koszty duże. Bedę wdzięczny za jakie kolwiek informację. pozdrawiam
PATROL Y61 V8 LONG TURYSTYK
Re: RANGER 4,0 V6 manual SPRZEGŁO, DOCISK POMOCY!!!
Może to http://moto.allegro.pl/sprzeglo-phc-val ... 64777.html
Może od mazdy szukaj.
Może od mazdy szukaj.
GMC Safari 1997 4,3 vortec
-

PATROL Y61 V8 LONG TURYSTYK
no toś pojechał....
to są sprzęgła do tajlandzkich pickupów 2,5 d, i nawet do nich nie są wybitnie mocne,
a kolega zdaje się ma cos ok 4,0 l, więc ni chu chu. Gdzieś w B-B regenerowali tarcze sprzegła, co do docisków to nie wiem.
to są sprzęgła do tajlandzkich pickupów 2,5 d, i nawet do nich nie są wybitnie mocne,
a kolega zdaje się ma cos ok 4,0 l, więc ni chu chu. Gdzieś w B-B regenerowali tarcze sprzegła, co do docisków to nie wiem.
Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
Jeśli pojechałem ,to bezwiednie
,jestem na etapie poszukiwania blazerka,rangera,expeditiona,sprawdzam,przy tym dostępność części i to rzuciło mi się w oczy,więc napisałem "może",a nie że to to.Choć przyznam ,że manuale mnie nie interesują od kilkunastu lat,ale to z lenistwa.A co to jest docisk i sprzęgło?

GMC Safari 1997 4,3 vortec
http://www.rockauto.com
do wyboru do koloru.
Do bolandii wysyłają.
Ja wiem, czy to jest duży koszt?
sprzęgło do bryki z 2005 za ca 6 stówek?
faktycznie kuwa, koszt nie do udźwignięcia
do wyboru do koloru.
Do bolandii wysyłają.
Ja wiem, czy to jest duży koszt?

faktycznie kuwa, koszt nie do udźwignięcia