Bronco 2 ( ,88 automat) problem ze skrzynią
Moderator: Student
Bronco 2 ( ,88 automat) problem ze skrzynią
witam.
Mam sobie takiego bronka i dzisiaj zrobił się problem ze skrzynią a mianowicie nie zmienia biegów.
wsteczny działa, jak ręcznie wrzucam 2 też wchodzi w opcji D nie zmienia biegów... miał ktoś coś takiego i co sie mogło wypierdasić ?
bardzo proszę o pomoc
pozdrawiam
Mam sobie takiego bronka i dzisiaj zrobił się problem ze skrzynią a mianowicie nie zmienia biegów.
wsteczny działa, jak ręcznie wrzucam 2 też wchodzi w opcji D nie zmienia biegów... miał ktoś coś takiego i co sie mogło wypierdasić ?
bardzo proszę o pomoc
pozdrawiam
Re: Bronco 2 ( ,88 automat) problem ze skrzynią
olej sprawdzony i jest ok...
myślicie że próbować zrobić kompletną wymianę z filtrem włącznie może sie coś przytlało...
no bo dziwna sprawa że wszystko śmiga ręcznie biegi wchodzą (1) (2) wsteczny a tu takie jaja
może jakiś czujnik się wypierdzielił ...
a i pytanie na wyrost od czego można w razie jakiejś poważnej awarii podebrać taki automat bez jakiegoś specjalnego motania???
myślicie że próbować zrobić kompletną wymianę z filtrem włącznie może sie coś przytlało...
no bo dziwna sprawa że wszystko śmiga ręcznie biegi wchodzą (1) (2) wsteczny a tu takie jaja
może jakiś czujnik się wypierdzielił ...
a i pytanie na wyrost od czego można w razie jakiejś poważnej awarii podebrać taki automat bez jakiegoś specjalnego motania???
Witaj
od Bronco 89 w Skarzysku Kamiennej.........
jak bedzie potrzebna to daj znac.
pozdrawiam piotr
od Bronco 89 w Skarzysku Kamiennej.........

jak bedzie potrzebna to daj znac.
pozdrawiam piotr
GG 5051483
witam...
pojawiła sie opcja że pierdzielną modulator podciśnienia albo jakiś wężyk od tegoż urządzenia
wie ktoś w którym miejscu się to cuś znajdule w skrzyni (podobno po prawej stronie skrzyni)
może ktos ma fotkę albo co... jak sie dobrać do tego...
a i pytanie jeszcze takie czy jest dużo motania żeby z automatu przekładkę strzelić na manuala....
pozdrawiam
pojawiła sie opcja że pierdzielną modulator podciśnienia albo jakiś wężyk od tegoż urządzenia

wie ktoś w którym miejscu się to cuś znajdule w skrzyni (podobno po prawej stronie skrzyni)
może ktos ma fotkę albo co... jak sie dobrać do tego...
a i pytanie jeszcze takie czy jest dużo motania żeby z automatu przekładkę strzelić na manuala....
pozdrawiam
Siakbyś był z wawy to bym Ci ogarnął...
no chyba, że chcesz mi przywieźć auto
no chyba, że chcesz mi przywieźć auto

Zobacz sobie przyokazyjnie czy Ci nie przybyło oleju w silniku
Jak przybyło to modulator walnięty na 100%
Choć z trzeciej strony w tych modelach wycieki mogą się równoważyć z przybywaniem i tak nic nie będzie widać.
http://midparts.com.pl/userdata/gfx/c07 ... 08e98e.jpg
szukaj takiego bączka po prawej stronie skrzyni, pod osłoną termiczną na wysokości katalizatorów

Jak przybyło to modulator walnięty na 100%
Choć z trzeciej strony w tych modelach wycieki mogą się równoważyć z przybywaniem i tak nic nie będzie widać.

http://midparts.com.pl/userdata/gfx/c07 ... 08e98e.jpg
szukaj takiego bączka po prawej stronie skrzyni, pod osłoną termiczną na wysokości katalizatorów

Zrobiłem pare takich konwersji zespołu napędowego...pientus pisze: a i pytanie jeszcze takie czy jest dużo motania żeby z automatu przekładkę strzelić na manuala....
pozdrawiam
trochę zabawy jest...
a przede wszystkim musisz mieć komplet niezbędnych gratów...
Witam.Czy ma możne któryś z kolegów taką skrzynie do sprzedania?
TRUSKAWA