Czy któryś z kolegów ma mocno przerobionego Kjta

Moderator: Mroczny
igi ty suzukowy upalaczu. a kto cie wytargiwał tym kj ? co ?Igi.Jeep pisze:taaaaaaaaaaaaaaa.......... ma mój kolega "and" z forum jeep.org.pl większego nieporozumienia nie widziałem
and nie dednerwuj się, zwracam honor........ KJ jest doskonałym napędem do Twojej wyciągarkiand pisze:igi ty suzukowy upalaczu. a kto cie wytargiwał tym kj ? co ?Igi.Jeep pisze:taaaaaaaaaaaaaaa.......... ma mój kolega "and" z forum jeep.org.pl większego nieporozumienia nie widziałem
zapomniało się jak twój zdechł nie ? a na ostatnim jeep party gdyby nie ten kj to pewnie byś tam do dzisiaj jajka w torfie moczył.
jeśli chcesz podpowiedzi to naprawdę daj sobie spokój z jego motaniem szkoda czasu i kasy. To jest typowy suv, nie obrażając nikogoCimek1973 pisze:No Panowie jestescie zazdrosni ze te auto dobrze sobie radzi w terenie czy macie normalny charakter Polaka.
A co do Kj to z Andzrejem sie spotkałem i jeżdziłem jako pilot (w zimie w puszczy drawskiej) ale posiadam swojego i go troche motam i poszukuje troche podpowiedzi.
obawiam sie że jesteś w mylnym błedzie ale ja moge na jeepach nie znaćCimek1973 pisze:Andrzeja daje rade moj też wiec troche go trzeba zmotać.fakt troche jest za ciezki ale w terenie daje sobie rade.a napewno jest silniejszy od starszego cheer...
Mam i XJ-ta i ZJ-ta, więc jakieś tam porównanie mamPrzemekslaw pisze:Kolega uwaza na słowaKuba M. pisze:And, bez urazy, ale moim zdaniem motanie w teren KJ-ta to jest jeszcze gorszy pomysł od motania ZJ-ta![]()
J(:)21 ) Z grandem nie jest tak źle, do turystyki wystarcza
czy mozesz rozwinac swoja myslKuba M. pisze:Mam i XJ-ta i ZJ-ta, więc jakieś tam porównanie mamPrzemekslaw pisze:Kolega uwaza na słowaKuba M. pisze:And, bez urazy, ale moim zdaniem motanie w teren KJ-ta to jest jeszcze gorszy pomysł od motania ZJ-ta![]()
J(:)21 ) Z grandem nie jest tak źle, do turystyki wystarcza
Tym drugim to z asfaltu strach zjechać
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości