Dłuższe amortyzatory Cherokee
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Dłuższe amortyzatory Cherokee
Problem jest następujący: podniesiony Cherokee z 2005, z przodu orurowanie ...jakieś 40 kg. Potrzebuję amortyzatorów dłuższych, a z przodu dodatkowo twardszych.
Może znacie jakieś sprawdzone lub godne polecenia sklepy gdzie będę mógł taki zestaw nabyć drogą kupna?
Może znacie jakieś sprawdzone lub godne polecenia sklepy gdzie będę mógł taki zestaw nabyć drogą kupna?
stagnacja ma tendencję wzrostową
-
- jestem tu nowy...
oczywiście musi być "konkretna odpowiedź"...naucz się najpierw po polsku pisać, a potem się na forum odzywaj.
zapytałem się o amortyzatory i dostałem odpowiedź, pomyliłem się oczywiście, bo faktycznie twardość nie zależy od amortyzatorów tylko od sprężyn, to po jaką cholerę piszesz goscu te bzdury, za mało jadowite forum masz? w każdym temacie trzeba w kogoś gównem rzucić
zapytałem się o amortyzatory i dostałem odpowiedź, pomyliłem się oczywiście, bo faktycznie twardość nie zależy od amortyzatorów tylko od sprężyn, to po jaką cholerę piszesz goscu te bzdury, za mało jadowite forum masz? w każdym temacie trzeba w kogoś gównem rzucić
stagnacja ma tendencję wzrostową
-
- jestem tu nowy...