OPONY W CHEROKEE 2,5TDS
Moderator: Mroczny
OPONY W CHEROKEE 2,5TDS
MAM PYTANKO. CZY OPONY O WYMIARZE 33X10,50 r15 TO DOBRY POMYSŁ?
Re: OPONY W CHEROKEE 2,5TDS
pomysł wyśmienity
ale bardziej wyśmienite będzie 31" fedimy
i nie pisz z caps lockiem
ale bardziej wyśmienite będzie 31" fedimy
i nie pisz z caps lockiem
Dziękuje za wskazówki, jestem nowy wiec troche się motam. NIE PISZEMY OGŁOSZEŃ NA FORUM!!!
Pozdrawiam

rano jeszcze nie miał liftu i się nad nim zastanawiałMAD- pisze:2"
.. napisane: Pt mar 06, 2009 9:13 amMAD- pisze:zastanawiam sie aby go troche podwyższyć, może podpowiećie co można zrobic w tej sprawie
vide -> http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=4&t=65028
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
Widzisz kolego dzięki radom znających sie ludzi idą wszystkie częsci do zrobienia liftu na 2". Jak byś czytał dokładnie co napisałem do byś pewnie sie domyślił że się zastanawiam i usiłuje dowiedziec od ludzi którzy sie na tym znaja anie tylko udaja. Byłbym wdzięczny jeśli nie próbowałbyś udawać wszechwiedzącego i ograniczył sie do wiedzy technicznej a nie złośliwości.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- lesio jeep
-
to moze oswiecisz mnie i innych co to za motor 2,5 TDS
pewnie jeszcze nie masz prawka

pewnie jeszcze nie masz prawka

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
widze panowie że wasza wiedza sięga do udawania mądrali. Jeśli chodzi o silnik to proponuje dowiedzieć sie jakie silniki były montowane w cherokee w 98r. jeśli chodzi o moje prawo jazdy to podejrzewam że mam dłużej niż ty kolego, a napewno posiadam więcej samochodów niż ty. ale serdecznie dziękuje za poomoc. Co do samochodu to jeśli panowie mądrale sobie życzycie to umieszcze zdjęcie. Co do dyslekcji to proponuję zorientować sie co to jest, a nie pisać głupot.
pozdrawiam
pozdrawiam
33" bedą za duże, przy tej mocy auta i standartowych przełożeniach w tym 2,5 TD nie bedzie robic, Lift 2" to zdecydowanie za mało, nawet lekkie wykrzyże zweryfikuja nadkola. Zaczął bym od 31", na poczatek wystarczy aż nadto.
Piaskowy XJ Lift 7" RE 33"12,5"15" BFG MT tel. 605-745-621
Tak jak obiecałem wstawiłem zdjęcie może troche nie poradnie.
Jeśli chodzi o złośliwców to tak wygląda obecnie. Oglądajcie to zobaczycie jak będzie póżniej.
obecnie potrzebuje informacji czy opony o rozmiarze
31x10,5x15 to dobry pomysł?
pozdrawiam
Jeśli chodzi o złośliwców to tak wygląda obecnie. Oglądajcie to zobaczycie jak będzie póżniej.
obecnie potrzebuje informacji czy opony o rozmiarze
31x10,5x15 to dobry pomysł?
pozdrawiam
przeca Ci Teder napisał
i oszczędniej proszę z agresją bo pytasz o elementarne, wiele razy wałkowane, rzeczy
zadaj sobie trochę trudu i poczytaj
i oszczędniej proszę z agresją bo pytasz o elementarne, wiele razy wałkowane, rzeczy
zadaj sobie trochę trudu i poczytaj