Jak zdjąć wycieraczki????????

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

cinek-007
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Jak zdjąć wycieraczki????????

Post autor: cinek-007 » pn gru 28, 2009 4:24 pm

Witam, szukam kogoś moji drodzy kto wie jak zdjąć wycieraczki przednie przy pod szybiu, potrzebuje zdjąć ten plastik i dostać się tam głębiej.
Kto to robił, próbowałem już ale coś nie idzie jak w zwykłych autach, także wole się was tu spytać.....
Cinek-007 Jeep ZJ 95r 2,5TD Loredo

klucz13

Kontaktowanie:

Re: Jak zdjąć wycieraczki????????

Post autor: klucz13 » pn gru 28, 2009 7:31 pm

Żaden szanujący się ofrołder nie używa wycieraczek bo czasami lepiej jak się nie widzi gdzie się jedzie a na postoju szmatą se przetrze :wink:
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
et

Post autor: et » pn gru 28, 2009 7:56 pm

cinek-007 pisze:Witam, szukam kogoś moji drodzy kto wie jak zdjąć wycieraczki przednie przy pod szybiu, potrzebuje zdjąć ten plastik i dostać się tam głębiej.
Kto to robił, próbowałem już ale coś nie idzie jak w zwykłych autach, także wole się was tu spytać.....
...kurde!..Komu chcesz ściągnąć??????????? :)21
StaryRower

czuczo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: czuczo » pn gru 28, 2009 8:58 pm

Nie wiem jak w ZJ-cie ale u mnie (xj) jest taka zawleczka ktura trzeba przesunąć i wycieraczka schodzi :)2

Awatar użytkownika
scarface
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: scarface » sob sty 02, 2010 12:06 am

cinek-007 pisze:Witam, szukam kogoś moji drodzy kto wie jak zdjąć wycieraczki przednie przy pod szybiu, potrzebuje zdjąć ten plastik i dostać się tam głębiej.
Cinek duuuuuzo latwiej sciaga sie wycieraczki w Zj jak je obrocisz, tj. podnies wycieraczke na tyle na ile to mozliwe i staraj sie ja obrocic tak jakby miala pracowac do gory nogami wtedy bardzo latwo sciagnac. Kurde nie wiem sam jak to dobrze wytlumaczyc, ale mam nadzieje ze cos pomoze :wink:
Jeep ZJ 5.2 V8 + Kumho

Awatar użytkownika
wasior-xj

Kontaktowanie:

Post autor: wasior-xj » wt sty 05, 2010 8:47 pm

czuczo pisze:Nie wiem jak w ZJ-cie ale u mnie (xj) jest taka zawleczka ktura trzeba przesunąć i wycieraczka schodzi :)2
dokładnie unosisz ramie wycieraczki i tam wtedy wyciągasz taka blaszkę która blokuje ją w tej pozycji i ściągasz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”