Witam
Niestety zwykła wycieczka na drugi koniec miasta przerodziła się w prawdziwy survival - padł mi termostat : (((( [prawdopodobnie]
Może to głupie ale...
... Szukam "Ludzi Dobrej Woli" - czy ma ktoś ochotę i czas i możliwości podholować mnie do mechanika? Albo ktoś z Was jest mechanikeim i ma możliwiy transport przewiezienia mojego strucla. Stoję w pobliżu ul. Teatralnej.
pzdr. seba
holowanie wrocław - kto pomoże ?
Moderator: Mroczny
Re: holowanie wrocław - kto pomoże ?
uderz do kolegi o nicku michua na jeep orgu - jest mechanikiem i jest z wrocławia.....
już nawiązałem kontakt - dzieki
zobaczymy co będzie dalej

zobaczymy co będzie dalej
Nie wiedziałem, że uszkodzenie termostatu wymaga holowaniayoda4 pisze:Witam
Niestety zwykła wycieczka na drugi koniec miasta przerodziła się w prawdziwy survival - padł mi termostat : (((( [prawdopodobnie]
Może to głupie ale...
... Szukam "Ludzi Dobrej Woli" - czy ma ktoś ochotę i czas i możliwości podholować mnie do mechanika? Albo ktoś z Was jest mechanikeim i ma możliwiy transport przewiezienia mojego strucla. Stoję w pobliżu ul. Teatralnej.
pzdr. seba

padł mi przewód wodny łączący termostat z nagrzewnicą - ten górny, który posiada zaworek do regulacji ogrzewania oraz trójnik do zbiorniczka
BTW - wysłałem w tej sprawie miala z prośbą o pomoc - ale ktoś go usunął
BTW - wysłałem w tej sprawie miala z prośbą o pomoc - ale ktoś go usunął
-
- Kontaktowanie:
Jak nadal potrzebujesz pomocy to dzwon 609210987
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL