JEEP GRAND CHEROKIE 2,7 CRD
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
JEEP GRAND CHEROKIE 2,7 CRD
Witam czy JEEP GRAND CHEROKIE 2,7 CRD posiada koło dwumasowe jak większość nowych aut z DIESLEM
pod maską . Np JTD , TDCI , CDI tip .

Re: JEEP GRAND CHEROKIE 2,7 CRD
Nie, za to każdy posiada automatyczną skrzynię biegów 

BYŁO:GR, L200 4runner Niva Frota UAZ K160 Grand cherokee Samurai Explorer Pajero JEST Disko td5
-
- jestem tu nowy...
Czy automaty są awaryjne jeśli oczywiście bawimy się w lekim terenie 

lekki teren - pojecie względne 
tam gdzie patrolem jezdzisz i stwierdzasz ze lajt .. taki jeep mógłby nie dotrzeć

tam gdzie patrolem jezdzisz i stwierdzasz ze lajt .. taki jeep mógłby nie dotrzeć

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
-
- jestem tu nowy...
A jak sprawa wyglada ze skrzynia biegów bo znalazłem 2 rodzaje Quadra-Drive oraz Selec-track jaka jest roznica między tymi napędami 

Tu chodzi nie o skrzynie biegów a system napędu.kat13 pisze:A jak sprawa wyglada ze skrzynia biegów bo znalazłem 2 rodzaje Quadra-Drive oraz Selec-track jaka jest roznica między tymi napędami
http://jeepnieci.pl/wj_uklady.html
2.7 w zizlu, to silnik i skrzynia mercedesa.
Taki fabryczny Jeep zajedzie dużo dalej niż fabryczny Patrolramzes pisze:lekki teren - pojecie względne
tam gdzie patrolem jezdzisz i stwierdzasz ze lajt .. taki jeep mógłby nie dotrzeć![]()

jezeli masz mozliwosc wybierz quadra drive co do skrzyni raczej bez awaryjna pod warunkiem ze dbasz o olej,ale ten warunek dotyczy kazdego automatu
a co do mozliwosci terenowych uwazam tak samo jak Adamo na kotlarni wyciagalem juz krutkiego patrola bo nie dal rady

a co do mozliwosci terenowych uwazam tak samo jak Adamo na kotlarni wyciagalem juz krutkiego patrola bo nie dal rady

SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba