Dana 44 przełożenia 4.11 + Reduktor standard TJ + Automat
Moderator: Mroczny
Re: Dana 44 przełożenia 4.11 + Reduktor standard TJ + Automa
ty Kamil jakiś nerwowy jesteś ... zatankuj śmietnik i jedz gdzieś w pole ...
Wrangler YJ
- lesio jeep
-
co ty takim drogim autem i w pole ?iw@n pisze:ty Kamil jakiś nerwowy jesteś ... zatankuj śmietnik i jedz gdzieś w pole ...

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
czesc kamilkuKamilJeep pisze: Pozdrów tam Wiciora niech ma świadomość że sieje ferment na mój temat,że konto KamilJeep zostało zbanowane,a to kłamstwo - bo sam odszedłem.Sami znawcy tam na tym jeep orgu,myślą że ma jakiegoś XJ po powodzi 2.1td i 2 cale liftu i przez to uważa się za kogoś kto zjadł zęby na offroadzie a tak na prawde w dupie był,szit widział... ale cóż,takie życie,ja tego nie zmienię... cya

nie wiedziałem ze mam auto po powodzi o tym Kaper mi nie mowił a auto jest po nim, kuwa nie mowił mi tez ze to gnojopijca 2,1td ja cąły czas łudziłem sie ze mam 4litrową benzyne w automacie... coz zycie bywa okrutne...

Widzisz chłopcze rożnica miedzy nami to nie tylko kwestia lat ale tez tego ze ja jak chce to auto topie a Ty niestety możesz tylko siedziec jako pasażer wtedy gdy tata prowadzi auto

Fakt Twoje, przepraszam twojego taty auto zbudowane jest do przygody i w cięzszy teren może tylko poogladac z jakies polanki

Pozdro
Wicior
był => XJ 4.0 HO '93 5,5" na 33"
jest => XJ 4.0 HO '94 manual troche zrobiony
był => XJ 4.0 HO '93 5,5" na 33"
jest => XJ 4.0 HO '94 manual troche zrobiony
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Chyba wszystko co istotne zostało napisane, a reszta to bełkot potwierdzający mit o tym ze jeepowcy to buraki
..cholera znaczek TATA se chyba przykleje

..cholera znaczek TATA se chyba przykleje

ja mam AmarokaKamilJeep pisze:Zastanawia mnie jedno - Dlaczego wszyscy mistrzowie tuningu Jeep'a jeżdżą XJ'tami...

Tata Marcinas3R pisze:Tata kamila ?
-A marcin powiedział ...

ta, ta, o to toPrzemekslaw pisze: jeepowcy to buraki![]()

Wrangler YJ
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Nie sądze zeby był zadowolony z przyklejenia na przodzie autas3R pisze:Tata kamila ?

hihihiKamilJeep pisze:Poszukaj mi samuraia budowanego pod adventure, a ja za jakiś rok mniej więcej będę miał swojego gotowego to się zmierzymy...codec pisze:KamilJeep samuraj też nie jest drogi, a zmotany, w wielu przypadkach objedzie Twojego jak to nazwałeś "predatora" i tylko błotem zostaniesz ochlapany

masakra człowieku zacznij jeździć a jak już będziesz jeździł i przypadkiem objedzie cię seryjne 410 albo seryjny xj 2.5 na resorach ze śmietnika i nalewkach z kumatym kierownikiem to co wtedy psycha chyba klęknie

NO I JEST RZOPA