Jeepy z ogłoszeń
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Re: Jeepy z ogłoszeń
qwa szukam czegos z PL odpuszczam wole polskiego strulcla dobijanego przez rodowitego polaka bo z 3tys mi sie 8 zrobi
mam juz miska
reanimuje

no ja od nowego roku szukałem i byłem zawiedzony,a kupiłem bo kumpel dal cyne kumplowi,ten kumplowi i takie tam
-
- jestem tu nowy...
szkoda ze sprzedalem bronca
ogladalem pajeraka http://allegro.pl/mitsubischi-pajero-i2088091206.html mam 60km i nie wiem czy sie w to wkopywac, silnik pali od kopniaka a -24 bylo naped sie nie zapinal prawdopodobnie automaty h strzelil i rama na samym koncu zeźiarta zbiornik na glebie takie tam reszta ramy igla i gosc nie oplacal oc i innych taki troche przyglup widac bo na -24 lazil w gumowiakach
wiem ze to nie jeep sorka ze to tu wkladam w dziale mitsu mi nie odpowiedzieli na to

mam juz miska
reanimuje

szukaj nadal 

-
- jestem tu nowy...
http://allegro.pl/daihatsu-rocky-berton ... 71779.html mam jeszcze to na oku kolega magik od rockasa mowi ze ten silnik to z bmw 6 garkow i ze jest
nawet tawot przepali ale mam 450km sorka ze tu sie ze swoimi bolaczkami wpier.... ale w dziale daihatsu nie ma nic o ofertach itd w dziale mitsu mnie deko zlali a ze mialem bronco
ah potwor to jeep wydal mi sie b.bliski sercu wiec tu skrobie i pupe zawracam za co przepraszam wszystkich. tu choc odpisuja 

mam juz miska
reanimuje

jak z BMW 

-
- jestem tu nowy...
no ponoc to silnik made by bmw. poprzednik tego 2.5tds bmw i ze podobno robi
nie jestem specem moj kolega magik od rockiego to mi powiedzial i ze warto

mam juz miska
reanimuje

poprzednik to 2.4td i faktycznie chlopaki to upalaja u mnie z powodzeniem w zmotach,ale o 2.5 nie slyszałem,chyba ze badziewny tds 

-
- jestem tu nowy...
chyba wyluzuje cisnienie w porach i na chlodno poczekam na cos z blizsza niz ladowac sie 400km po strucla. bardziej na jeepa mysle. duzy wygodny ladny 4.0 ameryka. forum przewalam od ok 2 dni i stwierdzam ze 4.0
jak cos znajde bd pytal, pozdrawiam nie zawracam juz glowy.

mam juz miska
reanimuje

a jezdziłes szerokim 

-
- jestem tu nowy...
cherokeerem? raz. za mlodu hehe 3 lata temu
mialem crxa na zamiane i juz mialem zamienic za cherokee 2.5td juz mialem ale nagle sila z nieba powiedziala nie rob tego czleku marny i posluchalem teraz wiem ze opatrznosc czuwa.

mam juz miska
reanimuje

to wez kogos kto to ogarnia ,zebys nie wtopił,bo jak widze co ludzie kupuja 

-
- jestem tu nowy...
mam niedaleko 10km od siebie typka co upala 4.0 w terenie regularnie juz dlugo z innymi patrolami itd wiec moze ma pojecie. na swojego nie narzeka mowi ze silnik igla
mam juz miska
reanimuje

-
- jestem tu nowy...
a tak realna cena za cherokasa 4.0+g starego 89-91 bez przerobek itd to ile? 3.8-4.5? czy to okazja wtopa?
mam juz miska
reanimuje

za tyle to sobie mozesz kupic uaza
dycha to minimum zeby ladnego xjota kupic
ten z linka co pokazałes fajnie wyglada,i jak w miare jest ok mechanicznie to wart tej kasy

ten z linka co pokazałes fajnie wyglada,i jak w miare jest ok mechanicznie to wart tej kasy
-
- jestem tu nowy...
ogolnie ma byc sprawny gora 31" jakies mt nie zadne rajdy extrem itd ot na czarne troche i po lasach pojezdzic i tyle. nie wiem z tamty bo boje sie tej rejestracji nigdy sie w to nie bawilem a koszta moga mnie zabic
mam juz miska
reanimuje

ja robilem kilkanascie razy,jedz poogladaj jak fajny daj zaliczke spisz papier,facet pooplaca,przyjedziesz zaplacisz i u siebie pojdziesz z kompletem dokumentow rejestrowac,skoro tego nie ogarniesz
prawda ze easy

prawda ze easy

-
- jestem tu nowy...
TAK
mega easy
ale dzwonilem do goscia i sie pytam czy mi to ogarnie a on " ja nie wiem jak to zrobic no nie wiem no nie wiem mam papiery ale no no no nie wiem " 

mam juz miska
reanimuje

w takim razie pora sie nauczyc,pytanie jeszcze jak daleko stoji od ciebie?
-
- jestem tu nowy...
110 KM odemnie moge smialo pojechac obejrzec itd bez podpalki na chlodniaka
mam juz miska
reanimuje

ja bym pojechał,przynajmniej setka a nie 400km,wiec rob jak uwazasz,ale ja bym pojechał
-
- jestem tu nowy...
znalazlem jedynie na wujku google ze akcyza to ok 65% od wartosci jak juz stare auto jest. ciekawe ile ma na umowie czy czymstam jak kupowal. no nic ide do garage ognisko pod accorem rozpale bo dziad w dyzlu i jakas szmekta lipna bo zaperzla a trza jutro ciulac 

mam juz miska
reanimuje

powyzej 2 litrow jest 18.6%,ale UC czesto nie maja ich w tabelach wic jest szansa ze grosze zaplacisz
-
- jestem tu nowy...
pojawia sie swiatło
dajesz mi nadzieje . ognisko pod accordem juz sie pali bd do rana podkladal

mam juz miska
reanimuje

a co do umowy pewnie na ciebie spisze,i nie dygaj to normalne w tym kraju,wpisz jak juz 500 euro