MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT
Moderator: Mroczny
-
Discotheque
-

autor: Discotheque » sob maja 28, 2005 8:44 am
Wy sobie wszyscy przy okazji walki z hakiem dobrze poogladajcie zbiorniki paliwa a najlepiej zdjemijcie oslone plastikowa i zrobcie konserwacje baku.
Bo i tak i tak Wam zacznie przeciekac

kwestia czasu. Sami zobaczycie jaki obraz nedzy i rozpaczy bedzie pod plastikowa oslona

-
Radek666
-

autor: Radek666 » sob maja 28, 2005 6:14 pm
stefcio pisze:Haka mam orgina³, bo za³o¿y³em taki zespolony ze zderzakiem i stojakiem na zapasówkê, ale hak le¿y w Krakowie, a sporo wa¿y.
Jak by¶ mia³ mo¿liwo¶æ, dam Ci go za friko, bo mi wadzi (juz se o niego kopytkoza dwa razy obi³em).
Ja chetnie bym reflektowal jezeli nikt inny nie wezmie - ale w Krakowie to dopiero bede w lipcu

Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka

-
pezet
-

Discotheque pisze:Wy sobie wszyscy przy okazji walki z hakiem dobrze poogladajcie zbiorniki paliwa a najlepiej zdjemijcie oslone plastikowa i zrobcie konserwacje baku.
Bo i tak i tak Wam zacznie przeciekac

kwestia czasu. Sami zobaczycie jaki obraz nedzy i rozpaczy bedzie pod plastikowa oslona

Ja dzisiaj sam na to wpadlem, bo wydawalo mi sie ze podczas powolnej jazdy po dziurach czuje benzyne

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
-
keler
-

Walke ze zbiornikiem już przerabiałem, tam gdzie idą mocowania było sito, więc trzeba było dobrze oczyścić i polutować.
XJ 4.0 91r, lift 4" - już nie, HONDA TRX 650 RINCON
Zawsze gotów do pomocy