Hak holowniczy

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Discotheque

Post autor: Discotheque » sob maja 28, 2005 8:44 am

Wy sobie wszyscy przy okazji walki z hakiem dobrze poogladajcie zbiorniki paliwa a najlepiej zdjemijcie oslone plastikowa i zrobcie konserwacje baku.

Bo i tak i tak Wam zacznie przeciekac :)21 kwestia czasu. Sami zobaczycie jaki obraz nedzy i rozpaczy bedzie pod plastikowa oslona :)21

Awatar użytkownika
Radek666

Post autor: Radek666 » sob maja 28, 2005 6:14 pm

stefcio pisze:Haka mam orgina³, bo za³o¿y³em taki zespolony ze zderzakiem i stojakiem na zapasówkê, ale hak le¿y w Krakowie, a sporo wa¿y.
Jak by¶ mia³ mo¿liwo¶æ, dam Ci go za friko, bo mi wadzi (juz se o niego kopytkoza dwa razy obi³em).
Ja chetnie bym reflektowal jezeli nikt inny nie wezmie - ale w Krakowie to dopiero bede w lipcu :-(
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka :-(

Awatar użytkownika
pezet

Post autor: pezet » sob maja 28, 2005 7:24 pm

Discotheque pisze:Wy sobie wszyscy przy okazji walki z hakiem dobrze poogladajcie zbiorniki paliwa a najlepiej zdjemijcie oslone plastikowa i zrobcie konserwacje baku.

Bo i tak i tak Wam zacznie przeciekac :)21 kwestia czasu. Sami zobaczycie jaki obraz nedzy i rozpaczy bedzie pod plastikowa oslona :)21
Ja dzisiaj sam na to wpadlem, bo wydawalo mi sie ze podczas powolnej jazdy po dziurach czuje benzyne :)
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...

Awatar użytkownika
keler

Post autor: keler » sob maja 28, 2005 7:25 pm

Walke ze zbiornikiem już przerabiałem, tam gdzie idą mocowania było sito, więc trzeba było dobrze oczyścić i polutować.
XJ 4.0 91r, lift 4" - już nie, HONDA TRX 650 RINCON
Zawsze gotów do pomocy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”