Wskaznik paliwa (jaki bak), podswietlenie oraz 0-60

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Adam Lewandowski

Kontaktowanie:

Post autor: Adam Lewandowski » pt cze 17, 2005 7:57 pm

elita pisze:Ja mam znowy hobby zyjeżdzania do końca :) może nie lubie jeździć na stacje i dlatego tak podświadomie robie. Zawsze leje do pełna i tankuje jak mi się pali głęboka rezerwa :lol:

Jak będzieće tak jeździć dalej do końca to się zdziwicie jak którejś niedzieli rzep nie zapali to będzie dylemat i pare złociszy z portfela :o
Zielony rzep z dużą ilościa błota i halogenów

Awatar użytkownika
Discotheque

Post autor: Discotheque » pt cze 17, 2005 9:29 pm

misman pisze: A ja to jakoś tak sceptycznie podchodzę do (m.in. Bocianowych - pardon - Dyskotequowych :)21 ) peanów na temat jaki to Cherokee na 4.0 jest kozaczny, i zrywny... jednakże ostatni bieg jest taki dłuuuuugi, i pod górkę potrafi zacząć zwalniać np. na takiej obwodnicy (lokalesi z 3miasta wiedzą, jak ona wygląda :)21 )
Prosze Cie :)21 na obwodnicy nie bylo kozaka na peepa pod gore. Masz chyba jakis wadliwy egzemplarz :)21
W zyciu nie mial prawa zwalniac pod gorke. Moj najwyzej redukowal, trzymal max obroty ale nigdy nie zwalnial. Przy gazie w desce i takim obciazeniu OD po prostu mi sie nie wlaczalo a to chyba zwalnia Twojego.

Teraz w Disco zapomnialem co to jest przyspieszanie pod gore :)21 nie udalo mi sie wkrecic go na gorke na obwodnicy wiecej niz 100kmh i to po rozkreceniu turbiny do 1 Bara i zwiekszeniu dawki wtrysku. Wczesniej tylko zwalnial sam pod gorki :)

Pelne lejzy stajla.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”