Tanio jak się czyta i płaci kto inny gorzej jak musisz wyciągnąć kabze z kieszeni to wtedy już nie tak tanio. Wszystko będzie zależało od tego czy da się zrobić szlifa bo mechanik znajomek troche mnie załamał jak powiedział że czasami to moge ten wał do złomu wyjebać. Zobaczy się jak mu zrobi się pomiary.misman pisze:
Tak tanio ?O...
szlak trafił....panewki na wale
Moderator: Mroczny
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Zagadnąłem do żony że może by tak kupić drugie autko do terenu i oczywiście zgodziła się powiedziała kup sobie nie ma sprawy, więc eureka a potem dodała ale ja powiem jakie to ma być. Troche uśmiech mi zginął ale czekam na decyzje ........ ciekawe co wymyśli
Zeby nie jakąś zabawke na baterie.......

Zona wymysli japonczyka na ropeAdamek pisze:Zagadnąłem do żony że może by tak kupić drugie autko do terenu i oczywiście zgodziła się powiedziała kup sobie nie ma sprawy, więc eureka a potem dodała ale ja powiem jakie to ma być. Troche uśmiech mi zginął ale czekam na decyzje ........ ciekawe co wymyśli

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Nie no nadaje się jak naj bardziej tylko teraz nie ma czym śmigać, plaskaczem nie pojade w teren, a z remontem chwiele zejdzieEskapada pisze:
Zona wymysli japonczyka na ropedrugie auto do terenu
a co jeep sie nie nadaje
![]()
![]()
Adamek pisze:Nie no nadaje się jak naj bardziej tylko teraz nie ma czym śmigać, plaskaczem nie pojade w teren, a z remontem chwiele zejdzieEskapada pisze:
Zona wymysli japonczyka na ropedrugie auto do terenu
a co jeep sie nie nadaje
![]()
![]()

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33