postawilem ostatnio kolo od mojego Y61 obok KoJota i ni cholery nie wiem jak tam byscie chcieli wsadzic 33". Nie mowie, ze sie nie da - wszystko sie da, ale chyba trzeba sie moooocno namotac by je tam wcisnac.and pisze:Ja mam zamiar podniesc go o 5 -8 cm na przodzie co powinno rozwiazac problem jakos.i wsadzic mu 33 "(jak wejda).
przerobka KJ
Moderator: Mroczny
- JackY61
- Kontaktowanie:
- and
-
- Kontaktowanie:
Z 33" mogą być kłopoty. Ponizej zestawienie rozmiarów opon z liftami do KJ-ta.and pisze:,po tem podniesienie tak do 33" itd. sssstandard turystyczno-przeprawowy ma byc .

Lifty powyżej 2,5" wymagają już powaznych zmian, szczególnie w przednim zawieszeniu.
KJ, 3,7L, trans 42RLE, t. case NV242, r. axle chrysler 8,25" Trac-Lok (LSD), f. axle dana 30/186
- and
-
- Kontaktowanie:
To zalezy na czym ci zalezy...
Jesli na tym zeby miec podpis w stopce 33" - no to masz problem, bo to oznacza praktycznie przebudowe auta i pokazne koszty.
A jak na tym zeby jezdzic w terenie - to lift i 31" wystarcza.
Wszystko wymaga zdrowego rozsadku.
Jesli na tym zeby miec podpis w stopce 33" - no to masz problem, bo to oznacza praktycznie przebudowe auta i pokazne koszty.
A jak na tym zeby jezdzic w terenie - to lift i 31" wystarcza.
Wszystko wymaga zdrowego rozsadku.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
te ciekawy ten obrazek.... to tylko do jeepa takie sa czy moze widziales do innychp1w pisze:Z 33" mogą być kłopoty. Ponizej zestawienie rozmiarów opon z liftami do KJ-ta.and pisze:,po tem podniesienie tak do 33" itd. sssstandard turystyczno-przeprawowy ma byc .
Lifty powyżej 2,5" wymagają już powaznych zmian, szczególnie w przednim zawieszeniu.

Jeep WK 4.7 v8