part time
Moderator: Mroczny
- grom
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
poprostu ciągniesz wajchą raz w jedną raz w drugą
JEEP http://www.electricgeneration.pl samochód elektryczny, rower elektryczny, elektryczna terenówka
Możesz mieć jedynie problem z załączeniem jeśli masz rozłączaną przednią półoś. Potrafi mieć długą zwłokę.
'90/91 XJ 2.1TD Limited
http://www.gromady.krakow.pl/galeria/jeep
http://www.gromady.krakow.pl/galeria/jeep
- pan.boczek
-
- and
-
- Kontaktowanie:
Kurde, kiedys ty te 200 tys zrobil?and pisze:a ja caly czas pomykam na full i juz podalem ponad 200 k km i dopiero ostatnio mnie sie walek ataku zaczal rozpadac i przod glosno robi . cale te part cos tam nie pasi mi.
Wysiadasz czasem z samochodu?

Ile lat ma twoj jeep?
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
- and
-
- Kontaktowanie:
na tankowanie .pezet pisze:Kurde, kiedys ty te 200 tys zrobil?and pisze:a ja caly czas pomykam na full i juz podalem ponad 200 k km i dopiero ostatnio mnie sie walek ataku zaczal rozpadac i przod glosno robi . cale te part cos tam nie pasi mi.
Wysiadasz czasem z samochodu?
![]()
Ile lat ma twoj jeep?

w miedzy czasie mialem jeszcze granda i napykalem nimze 40 alem go musial oddac .
a moj KJ jest z 2001 roku. i z uwagi na te kilometry , ktore obnizyly jego wartosc (ktora jest i tak niska w jeepach) oraz jego bezawaryjnosc upalam go w terenie .

i tam moga inni gderac ze to ze tamto nie robi, nie wyglada itp a mi to tam jak na lato .
jade do roboty - pyk odpala zimno nie zimno , jade z zonka do rodziny - pach jedziemy wygodnie skora i klima , mam ochote na teren - jest wtopa ,MT ,tirfor ,liny . kochany samochod . teraz jak mu podam inne zderzaki, jakis lifcik,wyciagarke i bagaznik dachowy na trapy pewnie juz do rodziny nie pojazde .juz i tak sie na mnie dziwnie patrza jak na odmienca. ogolnie kochane , bezawaryjne auto i wbrew pozorom jak ktos wie jak nim latac to daje kupe radosci.

- pan.boczek
-
- and
-
- Kontaktowanie:
- and
-
- Kontaktowanie:
eeemendelmax pisze:And, ale on mówi wyraźnie o part timieidąc tą drogą mogę powiedzieć, że mój jeep ma 80 tys. wyłącznie na 4x4 (quadra trac
)

@ and - czy KJ jest z przodu na wahaczach czy na moscie?
Chyba na wahaczach - a te mi sie zawsze zdawaly zbyt delikatne do mordowania w terenie. Nie ma z tym problemow?
Poza tym trudne do liftowania i motania.
Gdzies byl w sieci filmik jak z KJ po probie podjechania pod niby-gorke, odpada... reduktor
Ale moze byl zle przykrecony.
W kazdym razie - rzadko sie widuje w terenie takie nowe auta - i malo o nich wiadomo, czy nowoczesne rozwiazania rzeczywiscie sie sprawdzaja.
Moglbys robic za kierowce "testowego'
Chyba na wahaczach - a te mi sie zawsze zdawaly zbyt delikatne do mordowania w terenie. Nie ma z tym problemow?
Poza tym trudne do liftowania i motania.
Gdzies byl w sieci filmik jak z KJ po probie podjechania pod niby-gorke, odpada... reduktor

Ale moze byl zle przykrecony.
W kazdym razie - rzadko sie widuje w terenie takie nowe auta - i malo o nich wiadomo, czy nowoczesne rozwiazania rzeczywiscie sie sprawdzaja.
Moglbys robic za kierowce "testowego'

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
- and
-
- Kontaktowanie:
masz racje , ze trudno cos z nim zrobic na lifcie z przodu. wlasnie jestesmy na etapie zmian. zobaczymy jak wyjdzie .
a zawieszenie z przodu jest troche delikatne. padaja szybko swoznie .ale ogolnie autko daje sobie rade .wyglada delikatnie ale zawsze wracalem na kolach . nie wszystkie przeszkody mozna pokonac ale off road to zabawa i tak do tego podchodze. widzialem kilka fotek amerykanskich KJ po przerobkach. nawet nawet .
widzialem tez ten filmik . to byla porazka co ten kierowca zrobil. urwal reduktor na takiej popierdulce .
a zawieszenie z przodu jest troche delikatne. padaja szybko swoznie .ale ogolnie autko daje sobie rade .wyglada delikatnie ale zawsze wracalem na kolach . nie wszystkie przeszkody mozna pokonac ale off road to zabawa i tak do tego podchodze. widzialem kilka fotek amerykanskich KJ po przerobkach. nawet nawet .
widzialem tez ten filmik . to byla porazka co ten kierowca zrobil. urwal reduktor na takiej popierdulce .