Moderator: Mroczny
a stary jestem i nie do widzęLAREDO pisze:he he he...a kto powiedział że ja za patrola chciałem 12k daćbyły i są dużo droższe dlatego Xj przykuł moją uwagę
toś se odreagowałczesław&jarząbek pisze:z dwojga złego to już ten peep lepszy...patrol to dopiero jest badziewLAREDO pisze:he he he...a kto powiedział że ja za patrola chciałem 12k daćbyły i są dużo droższe dlatego Xj przykuł moją uwagę
peep przynajmniej wygląda, a w krótkich chwilach kiedy jedzie to...jedzie
wiesz...Kasprol pisze:Czesław ty cos ci sie stało ze ludzkim głosem gadasz czy nadal masz wigilien![]()
![]()
![]()
mam jeepa i patrola i stwierdzam ze patrol góruje nad nim jeep jak to jeep jezdzi ale wiecej stoi po warsztatach ale jak jedzie to jedzieczesław&jarząbek pisze:wiesz...Kasprol pisze:Czesław ty cos ci sie stało ze ludzkim głosem gadasz czy nadal masz wigilien![]()
![]()
![]()
peep mnie nie [cenzura] bo nie oczekiwałem wiele...kupiłem zepsutego, potem nadal był zepsuty, sprzedałem zepsutego, nadal jest zepsuty
natomiast patrol to badziewie
niby jezdzi ale chujowo, niby duże ale ciasne, niby terenowe a nieporadne, niby jakość a tandeta
normalnie jak za kare...nawet kiła lepsza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość