spalanie 4.7
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
spalanie 4.7
witam od niedawna jestem posiadaczem WJ-ta z 2001 silnik 4.7 . i mam pytanko bo komp pokazuje mi srednie spalnie przy bardzo delikatnej jezdzie ok29-30l a chwilowe tak przy 2000obr/min 30-32 pytanie czy to nie za duzo i co moze byc przyczyna 

WJ '01 4.7
Re: spalanie 4.7
robert0707 pisze:witam od niedawna jestem posiadaczem WJ-ta z 2001 silnik 4.7 . i mam pytanko bo komp pokazuje mi srednie spalnie przy bardzo delikatnej jezdzie ok29-30l a chwilowe tak przy 2000obr/min 30-32 pytanie czy to nie za duzo i co moze byc przyczyna

przeciez to jeep- wszystko moze zadziwic w jeepie , ale nie spalanie!

spali mniej jak zaczepisz go do osiolka i batem go przez plecy..............
Re: spalanie 4.7
"przeciez to jeep- wszystko moze zadziwic w jeepie , ale nie spalanie!
spali mniej jak zaczepisz go do osiolka i batem go przez plecy"
Pitolenie
Mój Jeep pali max 18 w mieście, 14 trasa, a teren ... tyle ile trzeba.
Może ktoś grzebał przy liczniku i pozmieniał parametry komputera (często to się zdarza przy braku umiejętności).
Sprawdz przy tankowaniu, tankując 2 X do pełna , przed próbą i po, a będziesz wiedział ile Ci naprawdę pali Twój Jeep.
spali mniej jak zaczepisz go do osiolka i batem go przez plecy"
Pitolenie

Mój Jeep pali max 18 w mieście, 14 trasa, a teren ... tyle ile trzeba.
Może ktoś grzebał przy liczniku i pozmieniał parametry komputera (często to się zdarza przy braku umiejętności).
Sprawdz przy tankowaniu, tankując 2 X do pełna , przed próbą i po, a będziesz wiedział ile Ci naprawdę pali Twój Jeep.
zibi
WK 4X4 LAREDO
WK 4X4 LAREDO
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie: