dlaczego ?
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
dlaczego ?
http://mototrader.onet.pl/details.asp?C ... =100341355
dlaczego taki tani ?
dlaczego taki tani ?
czyli według Ciebie jak sprzedajmy auto-powinno miec matowy lakier, porwaną tapicerke i porysowane szyby-bo to przecierz oznaki uzytkowania.mendelmax pisze:Nie wiem, ale silnik się świeci jak psu jajka, a to raczej jak wszyscy twierdzą nie jest dobry znak

No i znowu powraca temat gaz, zrobcie moze podforum 'fetyszysci LPG'
Cytat przewodni (z dyskusji na temat gazu): "Polak to taki idiota że gdyby miał w aucie instalację na sperme to waliłby konia i by jechał! walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał ....."

1992 Jeep Cherokee Limited

żuciłem tylko na niego okiem bo mi się spieszyło a nie było nawet z kim o nim pogadać.
w skrócie na fotkach wygląda lepiej
nie jest wcale taki dopieszczony jest lekko pobcierany tu i uwdzie wymyty wyprany na prawej podłużnicy widać ślad nowej konserwacji jakoś tak podejżanie wyglądała ale nie doszukałem się oznak wielkiego dzwonu.
może pod maską by coś znalazł czy tylko ktoś poprawił konserwacje czy coś maskował.
ogólnie widać w kilku miejscach już rudą.
jak by który się ciężko przypalił bo w sumie cena nie jest zła to się moge ze znajomym umówić na jakieś większe analizy a może bym se nawet takim śmietnikiem pojeździł
ogólnie z wierzchu jest do przełknięcia ciekawe z piecem i skrzynią bo to chyba w takich plackach najważniejsze.
w skrócie na fotkach wygląda lepiej

nie jest wcale taki dopieszczony jest lekko pobcierany tu i uwdzie wymyty wyprany na prawej podłużnicy widać ślad nowej konserwacji jakoś tak podejżanie wyglądała ale nie doszukałem się oznak wielkiego dzwonu.
może pod maską by coś znalazł czy tylko ktoś poprawił konserwacje czy coś maskował.
ogólnie widać w kilku miejscach już rudą.
jak by który się ciężko przypalił bo w sumie cena nie jest zła to się moge ze znajomym umówić na jakieś większe analizy a może bym se nawet takim śmietnikiem pojeździł

ogólnie z wierzchu jest do przełknięcia ciekawe z piecem i skrzynią bo to chyba w takich plackach najważniejsze.
kierowca musi miec rece na kierownicy wiec potrzebna bedzie jakas mila i zdolna pani zeby kilometry lecialy hahahahaGreg_pl pisze:No i znowu powraca temat gaz, zrobcie moze podforum 'fetyszysci LPG'Cytat przewodni (z dyskusji na temat gazu): "Polak to taki idiota że gdyby miał w aucie instalację na sperme to waliłby konia i by jechał! walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał, walił i jechał ....."
Jeep ZJ-zagazowany(byl)!!! Ford Explorer z gazem hehehehe
guma AT 32" a w gore ponad 2"
guma AT 32" a w gore ponad 2"

- lesio jeep
-
A ja widzialem w sobote WJ 3,1 z 2004 na przetargu za 10 kola euro
i wcale nie byl bity az mialem ochote go wziasc ale 3 cie auto w domu
w tym drugi Jeep by nie przeszedl i musialbym dokupic kemping
okazje sie zdazaja ale naprawde zadko
i wcale nie byl bity az mialem ochote go wziasc ale 3 cie auto w domu
w tym drugi Jeep by nie przeszedl i musialbym dokupic kemping

okazje sie zdazaja ale naprawde zadko
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych