potrzebuje porady w sprawie ogledzin JEEPa

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

robertsa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

potrzebuje porady w sprawie ogledzin JEEPa

Post autor: robertsa » wt kwie 18, 2006 9:39 pm

Witam serdecznie szanownych kolegow

Jest to moj pierwszy post na tym forum

Przymierzam sie do nabycia autka
Ma to byc Grand Cherokee overland lub limited z motorkiem 4.7 HO
Chcialbym nabyc cos w miare swiezego 2002 -2004
Mam upatrzone 2 autka.
Prosba moja dotyczy porady gdzie sie udac z takim autkiem na ogledziny (poza ASO jeepa) w Gdansku i w Poznaniu
, moze ktorys z szanownych kolegow doradzi gdzie pojechac na sprawdzenie stanu technicznego ,
lub dysponuje czasem i moglby przy okazji rzucic fachowym okiem i pomoc z wyborem .Ja niestety wiedze mam w tej materii niewielka
Osobiscie to co moge zerknac to historia samochodu w carfaxie , ale niewiele to mowi poza tym ze autko mialo w USA szkode calkowita .
Jak narazie nie udalo mi sie znalezc w Polsce Granda sciągnietego z USA ktory by takiego certyfikatu szkody calkowitej nie posiadal .
A ceny za samochody nabyte w Polskim salonie sa niec zawysokie ...
Do tej pory osobiscie przecwiczylem jednego Limiteda HO i niestety zrobiony byl nieciekawie,
Przy okazji wpadl mi do glowy pomysl (nie sprawdzilem tego na forum moze ktos cos takiego juz zorganizowal)
azeby opisywac autka ktore sie obejrzalo i co ogledziny wykazaly , osczedzi to innym czasu i pieniedzy. zrobi sie taka mala forumowa baza danych .

Pozdrawiam
Robert

Awatar użytkownika
welminski

Kontaktowanie:

Post autor: welminski » wt kwie 18, 2006 10:27 pm

Absolutnie nietendencyjnie się pytam: czemu nie ASO? W sumie nowe auto prawie, wiec koszt przeglądu do ceny auta nie będzie przerażający.
Trooper. Isuzu Trooper.

robertsa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: robertsa » śr kwie 19, 2006 10:03 am

Witam

Oczywiscie ASO bedzie , ale przy wydawaniu takiej kaski chce sprawdzic jeszcze w innym warsztacie , u ludzi ktorzy "zeby pozjadali"" na takich tematach. o serwisach firmowych czesto sa dosyc rozne opinie.

Pozdrawiam
Robert

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”