4.0 czy 5.2
Moderator: Mroczny
Ja nie mam zewnętrznej chłodnicy, ale wymiennik ATF-u w chłodnicy sinika mam.
CO do wybuchów reduktorów- one nie wybuchają tylko się zużywają. Działają systematcznie coraz gorzej i gorzej. Żeby nie było- ja mam gerodisc i on też nie jest wolny od zużycia, więc nie jest tak, że krytykuję inne bo akurat mój jest najlepszy
Po prostu w aucie 10 letnim istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że będzie to wisko zużyte. Ponadto w przypadku 249 nie OD zapewne bardziej zużyty będzie łańcuch, bo transmituje 50% momentu non-stop.
CO do wybuchów reduktorów- one nie wybuchają tylko się zużywają. Działają systematcznie coraz gorzej i gorzej. Żeby nie było- ja mam gerodisc i on też nie jest wolny od zużycia, więc nie jest tak, że krytykuję inne bo akurat mój jest najlepszy

Po prostu w aucie 10 letnim istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że będzie to wisko zużyte. Ponadto w przypadku 249 nie OD zapewne bardziej zużyty będzie łańcuch, bo transmituje 50% momentu non-stop.
Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006
No właśnie, a czasem powinnodanielpoz pisze:jmialem prwaie 220tys i NIC sie z reduktorem nie dzialo

A tak serio wiadomo, że nie ma co popadać w skrajności, nie można liczyć na to, że kupi się auto które będzie ideałem, a jedyną cynnością serwisową będzie tankowanie. Niemniej trzeba auto dopasować do swoich potrzeb.
Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006
No, mój znajomy zdaje sobię sprawę z tego że to auto to już trochę ma. Pytania nie zmierzają w kierunku odkrycia Graala w postaci jakiejść absolutnie niezawodnej opcji, tylko zastanowienia się, która POTENCJALNIE będzie mniej zawodna
A to że będzie co będzie.. no cóż 
Dzięki za odpowiedzi i zainteresowanie tematem
Jakby się komuś coś przypomniało to proszę piszcie

Dzięki za odpowiedzi i zainteresowanie tematem

Jakby się komuś coś przypomniało to proszę piszcie
Trooper. Isuzu Trooper.