Nie wchodzi na obroty, nie przewody, świece, kopułka...
Moderator: Mroczny
ale przynajmniej wyeliminowałeś część usterek - potem zrobiłbyś jedno a drugi i tak by nie banglało - szukaj dalej rzeczy prozaicznych a jak nie da rady to wtedy zacznij grzebać dalej - może jeszcze gdzie indziej są wypięte kostki - a jak to cięgno z tyłu za panelem sterowania nawiewem??
xj 4.0 performace "93,LPG, LIFT >4,5", MT 31"
hehe - ale widzisz że to bułeczka z masłem - odkręć sobie ten panel sterowania - rozepnij kostki i w miarę go wyciągniesz - sprawdż sobie te cięgno a przy okazji poczyść styki we wszystkich kostkach - po prawej jest kostka tak po skosie umieszczona - na nią zwróć uwagę - i na skrajną po lewej - z grubszymi przewodami - lubi się palić - pozdro
xj 4.0 performace "93,LPG, LIFT >4,5", MT 31"
- rozprza
- jestem tu nowy...
nie wiem dlaczego ale zaczyna pomalusiu wiać z tych krateczek na wprost mimo że jeszcze sie za to nie zabrałem
tzn z pozycji vent i tej srodkowej za max, być może nie było to używane czy jak bo kratki były tak zapieczone że ledwo co je ruszyłem, chodzi o regulacje nawiewu uzupełniłem też ponad litr płynu tzn wody
ale mniejsza z tym wczoraj założyłem gaz i.... wszystko ładnie pięknie chodzi ale pojawił się błąd 51
czyżby magicy gazownicy co przecięli czy jakieś powietrze lewe dostaje może czujnik?? co sugerujecie???wymieniłem filtr powietrza bo był w stanie masakrycznym tak brudny że zasysał olej ale na gazie nawet na starych świecach śmiga całkiem nieźle, przy okazji zmieniłem też olej w skrzyni ale to chyba nie ma znaczenia

vojager 3.3 grand 5.9
- cornholio78