Coil-over
Moderator: Mroczny
- krystian2791
-
Coil-over
Siema mam pytanie czy przy instalacji coil-over trzeba cos jeszcze dorobic jakąs cześc czy cos???
Re: Coil-over
ale koleś pytania zadaje..tak trzeba dorobić śmigło i odlecieć w kosmos 

Babell Extreme Off Road TEAM
Toyota LJ70 3.0 V6 KOCUR
Discovery TD5
Toyota LJ70 3.0 V6 KOCUR

Discovery TD5
- krystian2791
-
Jakie kur... pytania po prostu pytam bo obilo mi sie o uszy ze jest tam potrzebna jakas część 

Pytanie z serii: potrzebuje takie coś z takim czymś bez takiego czegoś, o czym mi znajomy opowiadał, o czym wyczytał w internecie na forum o 4x4 i tam sami kasztaniarze byli co takich dwóch jak ich trzech nie było ani jednego.krystian2791 pisze:Jakie kur... pytania po prostu pytam bo obilo mi sie o uszy ze jest tam potrzebna jakas część

Tytus
a obiło się też do czego ta część miała by służyć ?krystian2791 pisze:Jakie kur... pytania po prostu pytam bo obilo mi sie o uszy ze jest tam potrzebna jakas część
Przyczłap do bulgulatora musisz dorobić mocniejszy niż standardowy, bo nie pojedzie. Tzn może i pojedzie, ale możesz mieć problemy ze skręcaniem. I możesz zaliczyć rolkę.
...
To że nie wiecie nic o coilover nie znaczy że to jest jakieś tajemnicze dziwo
Pytanie proste i jeśli się wie można odpowiedzieć, ale jeśli się nawet nie wie co to ten tajemniczy coilover to lepiej siedzieć cicho

Pytanie proste i jeśli się wie można odpowiedzieć, ale jeśli się nawet nie wie co to ten tajemniczy coilover to lepiej siedzieć cicho

Rocky--->T II --->Samurai--->Jeep XJ 4.0--->Monterey/Galloper