Xj 2,5pb - pytania swiezaka :>
Moderator: Mroczny
Re: Xj 2,5pb - pytania swiezaka :>
Na pewno nie rozwija się pod względem ilości postów jak org...
ale z założenia żadne nie miało być towarzyskie i staramy się tego pilnować.
Nie ma "miaziania się po jajeczkach" czy jakiś ukrytych działów dla moderatorów z których wyciekają co jakiś czas rozmowy. Nie ma spinek czy pyskówek. Nie ma jakiś powitalni i wysyłania/odsyłania do niej.
Chcesz to napiszesz jakiś "post powitalny" ... choć i tak pewnie z czasem system go skasuje.
Nie chcesz.. to piszesz od razu problem w odpowiednim dziale i tyle.
ale z założenia żadne nie miało być towarzyskie i staramy się tego pilnować.
Nie ma "miaziania się po jajeczkach" czy jakiś ukrytych działów dla moderatorów z których wyciekają co jakiś czas rozmowy. Nie ma spinek czy pyskówek. Nie ma jakiś powitalni i wysyłania/odsyłania do niej.
Chcesz to napiszesz jakiś "post powitalny" ... choć i tak pewnie z czasem system go skasuje.
Nie chcesz.. to piszesz od razu problem w odpowiednim dziale i tyle.
To tera tak...
Przyznaje sie ,ze nie wierzylem w taniosc czesci, no ale dzis to k**a padlem na kolana
Przekozaczylem wczoraj odrobine i destrukcji ulegla lampa, migacz, ramka dookola, i blotni sie zagiol troche. No i w atrapie pare ulamanych elementow. Chcialem sobie samemu pospawac to i owo, ale jak zobaczylem ceny czesci to bessensu.
Czy lampa za 18 zeta jest cokolwiek warta?
Zadzwonilem do kumpla to w hurcie za 12 ma.
Migacz kosztuje ~20 , wiec tez bezsensu. Nie moge dostac tylko ramki czarnej i ladnej. Ino dupne chromowane. Moge je pomalowac oczywiscie, ale czarnych nie ma? Poliftingowe znalazlem, ale pasowac na pewno nie beda.
Blotnik jest taki sam przed i po lifcie?
Przyznaje sie ,ze nie wierzylem w taniosc czesci, no ale dzis to k**a padlem na kolana

Przekozaczylem wczoraj odrobine i destrukcji ulegla lampa, migacz, ramka dookola, i blotni sie zagiol troche. No i w atrapie pare ulamanych elementow. Chcialem sobie samemu pospawac to i owo, ale jak zobaczylem ceny czesci to bessensu.

Czy lampa za 18 zeta jest cokolwiek warta?

Migacz kosztuje ~20 , wiec tez bezsensu. Nie moge dostac tylko ramki czarnej i ladnej. Ino dupne chromowane. Moge je pomalowac oczywiscie, ale czarnych nie ma? Poliftingowe znalazlem, ale pasowac na pewno nie beda.
Blotnik jest taki sam przed i po lifcie?
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
fajnie nie
ramki tez sa czarne
szukaj w zakonczonych

ramki tez sa czarne
szukaj w zakonczonych

Az chce sie trzaskac gnoja.
Bardzo fajnie
2 hieny juz z allegro mi odpisaly,ze dla przedlifta nie wystepuje w wersji czornej. Tylko chrom

Bardzo fajnie

2 hieny juz z allegro mi odpisaly,ze dla przedlifta nie wystepuje w wersji czornej. Tylko chrom
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Wojtek_W pisze:Az chce sie trzaskac gnoja.![]()
Bardzo fajnie![]()
![]()
klamia wystepuje,a ten chrom moga w dupe sobie wsadzic,juz lepiej uzywke kupic

Mnie tam ten chrom nienawilza. I tak bedzie czorne.
Ale napisalem do wszystkich co te ramki mieli w ofercie i narazie 3 odpisalo,ze nie ma.
Uzywke bym wzial, ale z hienami sie ciezko dogadac w wiekszosci. Bo on nie wie jaki model i czy cus ulamane nie jest, sprawdzac nie bedzie, bo mu sie nieche. Moge kupic , zaplacic i jak bedziesz pasowalo to odeslac. Faktura? Paragon? Buehehehe... Moje zreszta jest prawie dobra, wiec jakbym chcial kliec to swoja moge pokleic.
Jak sie tylko nazywa ten element na ktorym znaczek jeep'a jest? Ten z towrzywa
No i ta zaslepka pomaranczowej obrysowki
Ale napisalem do wszystkich co te ramki mieli w ofercie i narazie 3 odpisalo,ze nie ma.
Uzywke bym wzial, ale z hienami sie ciezko dogadac w wiekszosci. Bo on nie wie jaki model i czy cus ulamane nie jest, sprawdzac nie bedzie, bo mu sie nieche. Moge kupic , zaplacic i jak bedziesz pasowalo to odeslac. Faktura? Paragon? Buehehehe... Moje zreszta jest prawie dobra, wiec jakbym chcial kliec to swoja moge pokleic.
Jak sie tylko nazywa ten element na ktorym znaczek jeep'a jest? Ten z towrzywa
No i ta zaslepka pomaranczowej obrysowki
pas przedni
to drugie zapomnialem

to drugie zapomnialem

Pas przedni z tworzywa? 

- PajeroPobik
- jestem tu nowy...
a macie moze jakies namiary na kogos kto handluje gratami do zjeepków
mianowicie chodzi o tylny most do xj'ta 4.0.
Wole kupić od kogoś sprawdzonego niż samemu sprawdzać uczciwość sprzedających z allegro

Wole kupić od kogoś sprawdzonego niż samemu sprawdzać uczciwość sprzedających z allegro

Powiem Ci w piatek mam nadzieje 

PajeroPobik pisze:a macie moze jakies namiary na kogos kto handluje gratami do zjeepków![]()
poldi na orgu hienuje z głowa,polecam

poldi często wciska złomtomek 79 pisze: poldi na orgu hienuje z głowa,polecam
lepsze części ma Jeepgregor
nie zdazylo mi sie
wiec polecam nadal

wiec polecam nadal

- adam_buszkowo
-
most potrzebujesz 3,55?
Naprawa sam. Jeep
Części do Jeepów-silniki skrzynie mosty reduktory
do ZJ,XJ WJ,KJ
tel. 794-684-655
Części do Jeepów-silniki skrzynie mosty reduktory
do ZJ,XJ WJ,KJ
tel. 794-684-655
Takie pytanie szybkie. Spekalem tylna lampe
Dzis przyszla nowa. Jeszcze nieogladalem, ale zdaje sie,ze porozupcalem z zarowki.
Jakie tam z tylu sa?
Z przodu w kierunkach sa jakies dwuwloknowe, co podejrzewam,ze ma zwiazek z roznicami w oswietleniu US<>Europa.
Z tylu tez byly roznice wiec nie wiem czego sie mozna spodziewac. A jak zaczne w niedziele na wsi skladac to nie zdobede innych.
Bardzo bym oczekiwal konkretniej odpowiedzi
z ktora pomaszeruje prosto do sklepu moto. 

Dzis przyszla nowa. Jeszcze nieogladalem, ale zdaje sie,ze porozupcalem z zarowki.
Jakie tam z tylu sa?
Z przodu w kierunkach sa jakies dwuwloknowe, co podejrzewam,ze ma zwiazek z roznicami w oswietleniu US<>Europa.
Z tylu tez byly roznice wiec nie wiem czego sie mozna spodziewac. A jak zaczne w niedziele na wsi skladac to nie zdobede innych.
Bardzo bym oczekiwal konkretniej odpowiedzi

Ale to o kierunkach mowisz czy o czym?
Bo potrzebuje cofania, migacz, normalne tylne + stop i nie wiem czy przeciwgielne po prawej jest czy jak
Bo potrzebuje cofania, migacz, normalne tylne + stop i nie wiem czy przeciwgielne po prawej jest czy jak