Forum jeep org
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Forum jeep org
Wie ktoś co się dzieje z forum jeep org, od jakiegoś czasu po kliknięciu otwiera się strona logowania, nie jak dawniej forum, jak się zalogowałem to jakiegoś syfa zassałem i teraz nie wiem czy miałem go już wcześniej czy wirus z forum. Szkoda by było żeby tyle informacji poszło w p......
Re: Forum jeep org
coś tam nieteges.
a najbardziej nieteges - Solt nie żyje. Dowiedziałem się z osranego fejsbuka kilka dni temu. Miazga i masakra.
a najbardziej nieteges - Solt nie żyje. Dowiedziałem się z osranego fejsbuka kilka dni temu. Miazga i masakra.
Mroku - Ty tak na poważnie? - co z Soltem???Mroczny pisze: a najbardziej nieteges - Solt nie żyje.
niestety..
szczegółów nie znam
szczegółów nie znam
O k...aMroczny pisze:coś tam nieteges.

Mam nadzieję że to jakieś nieporozumienie...
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-
- jestem tu nowy...
Przykra sprawa, niech mu ziemia lekką będzie 

A ktoś ma info jak to się stało, a raczej co? Chorował, wypadek czy jak?
4x4 SZCZECIN
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO
Hmmmm, pierwsze slysze, ze Solt byl zszedl a na orga zagladam dosc czesto.... 

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
01.01.2016 odszedł Solt, założyciel jeep.org.pl
http://www.nekrologi.net/nekrologi/marc ... ource=ppwi
Niestety dowiedzieliśmy się po 1,5 roku, bo administracja forum jeep'a nie była łaskawa poinformować o tym użytkowników.
Niestety dowiedzieliśmy się po 1,5 roku, bo administracja forum jeep'a nie była łaskawa poinformować o tym użytkowników.
tel. 500 590 696
To nie ladnie, ze nie bylo na forum zadnego info. Byc moze jakis , ktos mial w tym interes.tigerr pisze: ↑pt cze 23, 2017 6:43 am01.01.2016 odszedł Solt, założyciel jeep.org.pl
Link nie robi.
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
Jeep.org nie żyje;
jeep.org.pl
Nasze forum niestety nie działa i nie będzie działać do odwołania.
Przez ostatnie półtora roku podejmowaliśmy próby odzyskania kontroli nad forum co skutkowało m.in. wielokrotnymi przerwami w działaniu. Niestety nie udało nam się to.
Przywrócimy funkcjonalność forum w najkrótszym możliwym czasie, ale nie wiemy na ten moment w jakiej formie i z jaką ilością danych.
Prace trwają ...
Przepraszamy
Administracja jeep.org.pl
Miejmy nadzieje że to chwilowy stan.
jeep.org.pl
Nasze forum niestety nie działa i nie będzie działać do odwołania.
Przez ostatnie półtora roku podejmowaliśmy próby odzyskania kontroli nad forum co skutkowało m.in. wielokrotnymi przerwami w działaniu. Niestety nie udało nam się to.
Przywrócimy funkcjonalność forum w najkrótszym możliwym czasie, ale nie wiemy na ten moment w jakiej formie i z jaką ilością danych.
Prace trwają ...
Przepraszamy
Administracja jeep.org.pl
Miejmy nadzieje że to chwilowy stan.
***** USA
-
- jestem tu nowy...
Mam nadzieję, że administracja wie co to backupy, choć po marnych próbach naprawienia forum, przyspieszania działania poprzez usuwanie wątków z działów, śmiem wątpić.