Moderator: Mroczny
Idaeł będzie, jak przejedziesz przez tą rzekę bez zamaczania progówwasior-xj pisze:Mój po kilku kolejnych zmianach
można tak zrobić tylko po coktomek pisze:Idaeł będzie, jak przejedziesz przez tą rzekę bez zamaczania progówwasior-xj pisze:Mój po kilku kolejnych zmianach
Ładnie wyszło, tylko te kółka jakieś duże się wydają, a oponki takie nowiutkie, że nawet to niebieskie jeszcze nie zlazłorobinson pisze:Poniżej mój PipekJeep Commander Overland XH
ze dwa razy widziałem ale gdzie "przebywa" nie wiemkulkagsx1200 pisze:widze ,ze kolega z nadarzynasprzedalem tak jakis czas temu mojego ironhead'a 1000 (harley 79') . lkojazysz moze? wszak to nie wielka miescina chyba
kolega zlom skupuje
Łaj not?BENGI pisze:bo w teren raczej się nim nie wybiorę![]()
A skąd taką zimę wziąłeś?andrzej:) pisze:Zima.....
Skoro ma to się nie czepiająbart3city pisze:... i jak z ta blacha na śmietniku... misiaki się nie czepiają
... pytam bo moja tez tam niedługo wyladuje
a bo w teren mam parcha (obrzyn z mechanikiem)ktomek pisze:Łaj not?BENGI pisze:bo w teren raczej się nim nie wybiorę![]()
Fajna prawdaktomek pisze:A skąd taką zimę wziąłeś?andrzej:) pisze:Zima.....
Nie za bardzo jest gdzie zamontować - na zderzaku się nie mieści....póki co (odpukać) nikt się nie czepiał, zresztą podobno przepisy mówią tylko o miejscu zamontowania tylnej tablicy, o przedniej nie wspominając. Wydaje mi się, że naważniejsze jest by była czytelna i widoczna z przodu pojazdu - te warunki są spełnione.....bart3city pisze:... i jak z ta blacha na śmietniku... misiaki się nie czepiają
... pytam bo moja tez tam niedługo wyladuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości