Piora wycieraczek

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » pt gru 17, 2004 1:47 pm

WJ Jeep pisze:No z takich wycieraczek można zrobić choćby rzeźbę modernistyczną :)21 bo do du..py przecież się nie nadają.
:)2 :)2 :)2

Była rzeźba z trylinek do kombajnu ("Nie lubię poniedziałku" bodajże ) to może być i z wycieraczek . A na czubku proponuje zatknąć któregoś z tych sprzedawców jak aniołka na choince . :D :D :D
Za to , że ludziom głupoty opowiadają i naciągają na kasę .
Jeden taki mądruś przyszedł do mojego auta i udowadniał mi , że pióro boscha ze spojlerem mam odwrotnie założone ! Buc ! Nawet mi się z nim gadać nie chciało .
Stiopa
XJ Sport '93

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » pt gru 17, 2004 1:49 pm

He he he ! Cenzura nie wyłapuje "BUC" ' a ! No ale musiałby ją ktoś z Krakowa ustawiać , żeby wiedzieć co to znaczy . :D :D :D
Stiopa
XJ Sport '93

Happycow
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Happycow » pt gru 17, 2004 3:20 pm

TTom pisze:Jak już w temacie wycieraczek, nie o gumkach ale tak w ogóle. 2 dni temu całkiem mi umarły. Najpierw cooooooooraz wooooolnieeeejjjjsza praaaaaca aż całkiem padły. I wcale nie było śmiesznie, bo w deszczu na niemieckiej autostradzie. Co mam najpierw sprawdzić? Zakładam ze to nie silniczek bo chyba spaliłby się od razu. Może jakiś regulator napięcia cy cuś?
Witam,
mialem podobny problem rowniez w deszczu jadac :| a wlasciwie go przeczekujac :(
Jak problem rozwiazalem...podjechalem do piewszego lepszego mechanika, ktory to rozkrecil mi caly mechanizm, wyczyscil(mialem tam kupe brudu, piachu, syfu i bog wie co jeszcze) i do tej pory Wycieraczki pracuja gitosko ;)
Pozdrawiam,
Aaa i nie mecz ich jak nie rpacuja bo zjarasz sliniczek
Pozdrawiam,
Slawek
.....variatio delectat.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”