Jeep Liberty vs. Grand Cherookie
Moderator: Mroczny
Re: Jeep Liberty vs. Grand Cherookie
Na eBay znalazłem, ale w żadnym nie ma opisu czy diesel czy bena. Trzeba by napisać do sprzedawcy
Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam
rozszerzyłbym twierdzenie, ze kj się nie nadaje a diesel w szczególności...
- Misiek Cypr
-
Etam, nadaje sie, ale jest bezsensu
Majac mocny silnik w Jeepie, duza benzyne masz dosc czesto przewage nad innymi autami. Mala masa, duza moc, lepszy comfort. Majac diesla zostaje tylko comfort...

Majac mocny silnik w Jeepie, duza benzyne masz dosc czesto przewage nad innymi autami. Mala masa, duza moc, lepszy comfort. Majac diesla zostaje tylko comfort...
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Hola, hola,....kolego...
A to żeś się zapedził. Jaka przewaga? W jakim terenie? Czyżby czasówka pod galerią handlową do wolnej miejscówki najbliżej wejścia?

A to żeś się zapedził. Jaka przewaga? W jakim terenie? Czyżby czasówka pod galerią handlową do wolnej miejscówki najbliżej wejścia?

- Misiek Cypr
-
No nie, jesli wiesz poco masz V8 to masz przewage na podjazdach, albo tam, gdzie trza poleciec gora. Wyrywalem nie raz patrole, ktorych inny patrol nie byl w stanie wyrwac. Lazlem gora, tam gdzie patrole tonely. Ale wieszalem sie tam gdzie patrole przechodzily.
Slowem, wiem, gdzie mam przewage, a gdzie polegne. Kierowca patrol nie zawsze ma swiadomosc swego sprzetu I tym wlasnie wygrywam.
Terrano tez dla mnie mialo swe zalety, ale jezdzilem T1
Slowem, wiem, gdzie mam przewage, a gdzie polegne. Kierowca patrol nie zawsze ma swiadomosc swego sprzetu I tym wlasnie wygrywam.
Terrano tez dla mnie mialo swe zalety, ale jezdzilem T1
513549044
513549044

Oj, spiąłeś się wystarczająco więc nie musze argumentować

Holera, chyba za rzadko tu zaglądam a tak se można miło od rzeczywistości odpłynać i o normalnych sprawach pogadac

- Misiek Cypr
-
Etam, teraz sie bede pastwil nad Vitara, Jeep sprzedany... 

513549044
513549044
Powrót do korzeni?
Swoją drogą jak szukałem rodzinnego Terrano to zastanawiałem się czy Liberty by się nie nadał. Nowsza wspierana produkcyjnie kostrukcja, kilka silników do wyboru, szerszy, sprężyny spiralne z przodu...
Swoją drogą jak szukałem rodzinnego Terrano to zastanawiałem się czy Liberty by się nie nadał. Nowsza wspierana produkcyjnie kostrukcja, kilka silników do wyboru, szerszy, sprężyny spiralne z przodu...
i legendarna jakość dzipa

poszukajcie - Wojtek dość ładnie opisywał zderzenie z jakością comandera
zgaduję, ze Radek rozważa zamiane pahero za kj. To jest słaby pomysł bo kj to kiepskie auto. Małe, liche itd

poszukajcie - Wojtek dość ładnie opisywał zderzenie z jakością comandera
zgaduję, ze Radek rozważa zamiane pahero za kj. To jest słaby pomysł bo kj to kiepskie auto. Małe, liche itd
Nie-e
Wyleczylem sie popierwszej jezdzie z KJ.Koncze remoncik Pojary, jak dla mnie auto idealne.
Wyleczylem sie popierwszej jezdzie z KJ.Koncze remoncik Pojary, jak dla mnie auto idealne.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
zuch

tylko jak już skończysz te remonty to sprzedaj to w cholerę i kup pahero z jedynym powodem dla jakiego kupuje się pahero - z 3.0

tylko jak już skończysz te remonty to sprzedaj to w cholerę i kup pahero z jedynym powodem dla jakiego kupuje się pahero - z 3.0
Nie stać mnie na wymianę silnika co wyjazd.
A tak na serio to ja strasznie lubię 2,5, tylko na trasie trochę brakuje mocy, ale za to nadrabia czyniąc hałas.
A tak na serio to ja strasznie lubię 2,5, tylko na trasie trochę brakuje mocy, ale za to nadrabia czyniąc hałas.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.