Kiedy mechanik oddaje Ci kawał samochodu zapakowany w foli?
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Dzięki za odpowiedzi. Postanowiłem znalezc taki amortyzator i załozyć, nie lubie miec niekompletnego auta.
Za to, po tym co napisaliscie, przynajmniej wiem, ze mam wszystko ok. z ukladem kierowniczym, bo po wyjeciu tego pustego amortyzatora jedzie jak po sznurku (jak na jeepa) i ucichlo. Wczesniej łomotal, przy wjechaniu w dziure.
Ps. Czy ktos moze mi na prv podeslac adres jakiegos dobrego, niezadrogiego mechanika od Jeepow w W-wie. Niestety jestem absolutnie 0 jesli chodzi o prace przy samochodzie i musze w kazdej sprawie jechac do fachowca.
Za to, po tym co napisaliscie, przynajmniej wiem, ze mam wszystko ok. z ukladem kierowniczym, bo po wyjeciu tego pustego amortyzatora jedzie jak po sznurku (jak na jeepa) i ucichlo. Wczesniej łomotal, przy wjechaniu w dziure.
Ps. Czy ktos moze mi na prv podeslac adres jakiegos dobrego, niezadrogiego mechanika od Jeepow w W-wie. Niestety jestem absolutnie 0 jesli chodzi o prace przy samochodzie i musze w kazdej sprawie jechac do fachowca.
---
Kuba
(Czerwony XJ`95 4.0 HO)
Kuba
(Czerwony XJ`95 4.0 HO)
- Marek Glinka
-
-
może w połowie syfów serwisowanych przez kiepskich kolesileszek pisze:daje sobie głowe obciąć że w połowei syfów te amorki działają jak pompki a ich kierowcy jakoś sobie radzą nie patrząc że połowa terenówek takiego bajeru nie posiada.
dziwie się niektórym co takie herezje sieją że musi być ale rafik to chyba z chęci pozyskania leszcza na amor bo inaczej sobie tego nie moge wytłumaczyć.
wstyd mechanicy a takie głupoty opowiadają
nie ma osoby z której chciałem zrobić leszcza a jak ktoś pyta to staram się odpowiedzieć
no wiesz robert od takich gości jak wasza ekipa wymaga się troche więcej niż od pospolitego machera co na sznurek skręca a ty tu straszysz.
jak byś walnoł taką odpowiedz jak marecki to bym się nie przywalił no chyba że pip to tak kutastrofa że bez tłumika drgań układu kierowniczego nie pojedzie choć nie sądze bo nawet LR sobie radzi
jak byś walnoł taką odpowiedz jak marecki to bym się nie przywalił no chyba że pip to tak kutastrofa że bez tłumika drgań układu kierowniczego nie pojedzie choć nie sądze bo nawet LR sobie radzi

a rodeło maleszek pisze:no wiesz robert od takich gości jak wasza ekipa wymaga się troche więcej niż od pospolitego machera co na sznurek skręca a ty tu straszysz.

Mistrzow uprasza sie o spokoj
a żeby nie było że się przy...m to mechanika bym zmienił bo zwykły leszcz jest i nie wie skąd naruchać orginał albo jakiś zamiennik.
jeszcze chwila i zrobi taki numer jak ktoś wyjebał w moim rondlu że mam dyfry ala hameryka to są w nich calowe łożyska a ciul jakiś wkleił mi stożkowe a że zimering się nie zmieścił to na taśmie uszczelnili dobrze że żeby koło odpadło trzeba wyrwać zabezpieczenie z półośki wewnątrz dyfra. ciesze się że mi koło nie odpadło przy jazdach próbnych a taśma nie zatrzymała oleju i zalało chamulce przez to zmota wyszła na światło dzienne.
jeszcze chwila i zrobi taki numer jak ktoś wyjebał w moim rondlu że mam dyfry ala hameryka to są w nich calowe łożyska a ciul jakiś wkleił mi stożkowe a że zimering się nie zmieścił to na taśmie uszczelnili dobrze że żeby koło odpadło trzeba wyrwać zabezpieczenie z półośki wewnątrz dyfra. ciesze się że mi koło nie odpadło przy jazdach próbnych a taśma nie zatrzymała oleju i zalało chamulce przez to zmota wyszła na światło dzienne.
- heniu w berecie
-
majogibabuu pisze:a rodeło maleszek pisze:no wiesz robert od takich gości jak wasza ekipa wymaga się troche więcej niż od pospolitego machera co na sznurek skręca a ty tu straszysz.
jak byś walnoł taką odpowiedz jak marecki to bym się nie przywalił no chyba że pip to tak kutastrofa że bez tłumika drgań układu kierowniczego nie pojedzie choć nie sądze bo nawet LR sobie radzi![]()

i w suce mam zmotany i jeszcze domotam taki jak ma paradox bo go kiedyś poskładać nie mogłem jak jacenty dysko zawstydził a raczej sie roskraczyło bo ma drążek z tyłu

- Discotheque
-
Re: Kiedy mechanik oddaje Ci kawał samochodu zapakowany w f
Kuba2 pisze:....
4. Czy mam zmienić mechanika....
I wyszło że mechanior nie dokońca taki zły, tylko przekazać info nie potrafił.Kuba2 pisze:...bo po wyjeciu tego pustego amortyzatora jedzie jak po sznurku (jak na jeepa) i ucichlo. Wczesniej łomotal, przy wjechaniu w dziure. ...
Jedynie Leszek sensownie pisał na ten temat. Wszyscy wiedzą że gdzieś dzwonią tylko ch_uj wi gdzie. A gwiazdki lecą ...