5,2 V8 nie pracuje równo...
Moderator: Mroczny
Ja widziałęm tą strone już dawno gościu z forum www.fw.pl ją posiada i rzeczywiście zastanawiałem się nad tymi sworzniami ale jakoś nie potrafiłem zaufać firmie falcon... może następnym razem kupie poza tym nie wszystko mają tańsze bo pompe kupiłem za 400 a dwa silentblocki wahacza dolnego zapłaciłęm 140 zł a tu 150 

Only at ...
ZJ 95' V8 4,5"up
ZJ 95' V8 4,5"up
Już wiem co sie zepsuło... Padł emulator wtrysków i odłączył dwa wtryskiwacze, a że jeździłem na benzynie z wywalonym tylko mikserem a nie wycieta całą instalacją
to objawy były takie jakie były... ale juz jest wszystko git
zawiecha cacy olej i uszczelniacze w moscie wymienione, powróciłem do starego czujnika ciisnienia oleju bo sie okazało ze jakies styki czy cos po drodze było nie tak a tak przy okazji to mam nowy-używany czujnik cisnienia oleju najprawdopodobniej do 4,0 tak więc jakby ktos potrzebował to mogę jakoś po taniosci odstąpić ( oczywiście można najpierw sprawdzić
)... przejechałem na nim jakies 300 km
:)21 jestem hapi 

Only at ...
ZJ 95' V8 4,5"up
ZJ 95' V8 4,5"up
Czyli przekaznik w emulatorze nie zalacal wtryskow? No w takim wypadku komputer sie nie kapnie ze wtryski nie pracuja i nie wyswietli bledu 
Kto by pomyslal.... az sam zajze i sprawdze jakie u mnie sa przekazniki i czy wszystko laczy na stykach!!

Kto by pomyslal.... az sam zajze i sprawdze jakie u mnie sa przekazniki i czy wszystko laczy na stykach!!
Kosa pisze:Ju¿ wiem co sie zepsu³o... Pad³ emulator wtrysków i od³±czy³ dwa wtryskiwacze, a ¿e je¼dzi³em na benzynie z wywalonym tylko mikserem a nie wycieta ca³± instalacj±to objawy by³y takie jakie by³y... ale juz jest wszystko git
zawiecha cacy olej i uszczelniacze w moscie wymienione, powróci³em do starego czujnika ciisnienia oleju bo sie okaza³o ze jakies styki czy cos po drodze by³o nie tak a tak przy okazji to mam nowy-u¿ywany czujnik cisnienia oleju najprawdopodobniej do 4,0 tak wiêc jakby ktos potrzebowa³ to mogê jako¶ po taniosci odst±piæ ( oczywi¶cie mo¿na najpierw sprawdziæ
)... przejecha³em na nim jakies 300 km
![]()
![]()
:)21 jestem hapi
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka
Mialem sobie kiedys Jeepka