pekajacy kolektor wydechowy
Moderator: Mroczny
Znalazlem;
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52759073
Pytanie - jaka jest srednica rury wydechowej w peepe (nie mam go pod reka) i jaka dlugosc lacznika byscie radzili? (chyba nie ma co przesadzac z dlugoscia?!)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52759073
Pytanie - jaka jest srednica rury wydechowej w peepe (nie mam go pod reka) i jaka dlugosc lacznika byscie radzili? (chyba nie ma co przesadzac z dlugoscia?!)
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka
Mialem sobie kiedys Jeepka

Średnicę to bierz 60,długość koło 120.Za długi nie wejdzie.
Ponadto,to co jest na allegro,ma siatkę w środku/mała żywotność/.W srodku powinien być rodzaj rury,takiej konstr jak np rura prysznicowa.
Wg mojego rozeznania ceny dobrych wyrobów tego typu siegają 80-120 zeta.
Ponadto,to co jest na allegro,ma siatkę w środku/mała żywotność/.W srodku powinien być rodzaj rury,takiej konstr jak np rura prysznicowa.
Wg mojego rozeznania ceny dobrych wyrobów tego typu siegają 80-120 zeta.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Witam,
i jak wyszło z tymi kolektorami z USA?
Zdaje się, że mnie też czeka impreza z pękniętym kolektorem wydechowym...
(pa pa nowe oponki...
)
Czy ktoś orientuje się mniej więcej ile wynosi koszt rozebrania ustrojstwa, pospawania i złożenia do kupy ? Łącznie z założeniem elastycznego łącznika do wydechu?
Nie liczę nowych uszczelek do kolektora ssącego i wydechowego...
Zdaje się, że mnie też czeka impreza z pękniętym kolektorem wydechowym...

Czy ktoś orientuje się mniej więcej ile wynosi koszt rozebrania ustrojstwa, pospawania i złożenia do kupy ? Łącznie z założeniem elastycznego łącznika do wydechu?
Nie liczę nowych uszczelek do kolektora ssącego i wydechowego...
Pozdrawiam
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...
-
- moa
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
na ibeju są różne i tanie po jakieś $100 i pacesettera po $230. ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 7986911145 ). wysyłają do nas za jakieś $100. ja zbieram kasę na pacesettera, parę koni więcej nie zaszkodziwojtek_pl pisze:Witam,

Wstępnie się dowiedziałem, że demontaż, spawanie, montaż oraz zamontowanie elastycznego łącznika - 500 zł
Uff... nie jest tragicznie...
A czy da się czymś zakleić ten kolektor (oczywiście, jeśli jest dostęp do pęknięcia) i jak długo by to wytrzymało, po założeniu elastycznego łącznika na rurę ?
A czy da się czymś zakleić ten kolektor (oczywiście, jeśli jest dostęp do pęknięcia) i jak długo by to wytrzymało, po założeniu elastycznego łącznika na rurę ?
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
no a w poznaniu 1000zlwojtek_pl pisze:Wstępnie się dowiedziałem, że demontaż, spawanie, montaż oraz zamontowanie elastycznego łącznika - 500 zł

Jeep ZJ-zagazowany(byl)!!! Ford Explorer z gazem hehehehe
guma AT 32" a w gore ponad 2"
guma AT 32" a w gore ponad 2"