Oryginalny manual do XJ i ZJ...

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Piotrusz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Piotrusz » śr cze 22, 2005 10:55 pm

Ponieważ strona na republice ma bardzo kiepskie parametry i sie strona zapchała :cry: wsadziłem instrukcje tez na strone: http://maral.serveftp.com/Konta/tomzyl/Udostępnione/ :)
Only at ...
wspomnienia po ... XJ 4.0 i TJ Unlimited, jest kzj95

Awatar użytkownika
Mithrandir
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Mithrandir » sob lis 24, 2007 1:38 pm

Myślałem czy by tak nowy wątek tworzyć, ale skoro w temacie, to może odświeżę stary.
Panowie, chciałbym poczytać manuala do XJ 1999 r. 2.5 TDI Sport. Ma ktoś może wersję elektroniczną tej instrukcji ? Może być w języku Shake's'beera, nie wadzi. Jeśli ktoś byłby w stanie podzielić się ewentualnie wersją papierową w okolicach Katowic, to również bardzo reflektuję.
Próbowałem znaleźć na stronkach podanych w FAQ do XJ, ale albo przeoczyłem, albo ni ma. Jeśli już gdzieś było, to proszę o wyrozumiałość i wskazanie miejsca..
Adam - RR Hasiok '97 2.5TDS
wcześniej Vitara 1.6 16V '96

Bart3.1TD
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Bart3.1TD » wt lis 27, 2007 7:39 pm

Piotrusz pisze:Ponieważ strona na republice ma bardzo kiepskie parametry i sie strona zapchała :cry: wsadziłem instrukcje tez na strone: http://maral.serveftp.com/Konta/tomzyl/Udostępnione/ :)
Ogroma prośba: czy ma ktoś manuala do WJ (99 3.1TD) ale tego factor'a a nie user'a??
Mam JGCh II 3.1TD z 99 - nie jeżdże off-road Kupiłem bo praca wymaga terenowego a i ja go lubie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”