filtr powietrza stożek?
Moderator: Mroczny
[quote="danielpoz"]i tu sie mylisz bo te filtry musza byc nasaczane specjalnym olejem[/quote]
Tak- napisalem tylko o czyszczeniu. Preparat do czyszczenia k&n-a mozna spokojnie zastapic benzyna. Nasaczac nalezy oryginalem. Choc znam takich co uzywaja przekladniowego syntetyka- efekt ten sam.
Tak- napisalem tylko o czyszczeniu. Preparat do czyszczenia k&n-a mozna spokojnie zastapic benzyna. Nasaczac nalezy oryginalem. Choc znam takich co uzywaja przekladniowego syntetyka- efekt ten sam.
XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT
nie mam serwera ale mam potrzebe ujrzenia tego wynalazkuKasprol pisze:jak ktos moze gdzies zamiescic zdjecia na serweze to wam pokaze patent na stozek![]()
![]()

>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.
a tak przy okazji czy testowal ktos (sorki za tlumaczenie ale nie wiem czy dobrze sie wyraze) zwiekszenie pojemnosci komory przepustnicy (chyba
) za pomoca takiego czegos http://go.jeep-xj.info/HowtoTBspacer.htm a gdzies indziej widzialem tez ze gosc oprocz tego frezowal po katem krawedz samej "przepustnicy' 

>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<
u mnie w garażu leży filtr (walec nie stożek) firmy KingDragon który "daje radę" w dużych silnikach. Miałem go założonego w placku ale... hałas wk.wiał moją połowicę (a to ona nim większość jeździ) i poszedł na półkę
Ogólnie w placku chyba zdawał egzamin:
- spalanie minimalnie zmalało
- moc
warczał super ale nie wiem jak osiągi,
- efekty dźwiękowe:
jak profesjonalna rajdówka

Ogólnie w placku chyba zdawał egzamin:
- spalanie minimalnie zmalało
- moc

- efekty dźwiękowe:

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21