A CO MYSLICIE O TYM????
Moderator: Mroczny
W sprawie sztywnej polki wam podpowiem- idealnie podchodzi polka od citroena ( prawdopodobnie) XM. Mam cos takiego i bede motal. Na szerokosc wchodzi idealnie co do milimetra, jedynie na dlugosc brakuje jej jakies 10 cm. Ale to nie problem, bo w 1/3 dlugosci poleczka ma zawiasik coby sie unosila przy otwieraniu klapy, wiec latwo sie cos dosztukuje. Po za tym sa w nia wmontowane rolety przeciwsloneczne- niezly bajer.Jak zmotam to zrobie zdjecia...
XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT
ot to tointruz pisze:W sprawie sztywnej polki wam podpowiem- idealnie podchodzi polka od citroena ( prawdopodobnie) XM. Mam cos takiego i bede motal. Na szerokosc wchodzi idealnie co do milimetra, jedynie na dlugosc brakuje jej jakies 10 cm. Ale to nie problem, bo w 1/3 dlugosci poleczka ma zawiasik coby sie unosila przy otwieraniu klapy, wiec latwo sie cos dosztukuje. Po za tym sa w nia wmontowane rolety przeciwsloneczne- niezly bajer.Jak zmotam to zrobie zdjecia...

>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.
Od XM-a??, no to zaraz to sprawdze bo podejde do plaskacza i będzie wszystko jasne.intruz pisze:W sprawie sztywnej polki wam podpowiem- idealnie podchodzi polka od citroena ( prawdopodobnie) XM. Mam cos takiego i bede motal. Na szerokosc wchodzi idealnie co do milimetra, jedynie na dlugosc brakuje jej jakies 10 cm. Ale to nie problem, bo w 1/3 dlugosci poleczka ma zawiasik coby sie unosila przy otwieraniu klapy, wiec latwo sie cos dosztukuje. Po za tym sa w nia wmontowane rolety przeciwsloneczne- niezly bajer.Jak zmotam to zrobie zdjecia...
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji