A CO MYSLICIE O TYM????

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
intruz

Post autor: intruz » sob lip 30, 2005 1:18 pm

W sprawie sztywnej polki wam podpowiem- idealnie podchodzi polka od citroena ( prawdopodobnie) XM. Mam cos takiego i bede motal. Na szerokosc wchodzi idealnie co do milimetra, jedynie na dlugosc brakuje jej jakies 10 cm. Ale to nie problem, bo w 1/3 dlugosci poleczka ma zawiasik coby sie unosila przy otwieraniu klapy, wiec latwo sie cos dosztukuje. Po za tym sa w nia wmontowane rolety przeciwsloneczne- niezly bajer.Jak zmotam to zrobie zdjecia...
XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT

Awatar użytkownika
klimson

Post autor: klimson » sob lip 30, 2005 1:24 pm

intruz pisze:W sprawie sztywnej polki wam podpowiem- idealnie podchodzi polka od citroena ( prawdopodobnie) XM. Mam cos takiego i bede motal. Na szerokosc wchodzi idealnie co do milimetra, jedynie na dlugosc brakuje jej jakies 10 cm. Ale to nie problem, bo w 1/3 dlugosci poleczka ma zawiasik coby sie unosila przy otwieraniu klapy, wiec latwo sie cos dosztukuje. Po za tym sa w nia wmontowane rolety przeciwsloneczne- niezly bajer.Jak zmotam to zrobie zdjecia...
ot to to :lol:
>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.

Awatar użytkownika
SławekXJ

Post autor: SławekXJ » pn sie 01, 2005 11:19 am

McRabbit pisze:jestem swiecie przekonany
ze objada

ale tylko na plaskim :-))
Racja !!

Na płaskim...

W czwartek wyciągałem piekną Toykę koło Myślenic z zaoranego pola - a taka pikna była, miała piękne chromowane rury... :lol: :lol: :lol:
Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » pn sie 01, 2005 11:37 am

intruz pisze:W sprawie sztywnej polki wam podpowiem- idealnie podchodzi polka od citroena ( prawdopodobnie) XM. Mam cos takiego i bede motal. Na szerokosc wchodzi idealnie co do milimetra, jedynie na dlugosc brakuje jej jakies 10 cm. Ale to nie problem, bo w 1/3 dlugosci poleczka ma zawiasik coby sie unosila przy otwieraniu klapy, wiec latwo sie cos dosztukuje. Po za tym sa w nia wmontowane rolety przeciwsloneczne- niezly bajer.Jak zmotam to zrobie zdjecia...
Od XM-a??, no to zaraz to sprawdze bo podejde do plaskacza i będzie wszystko jasne.
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji

Awatar użytkownika
klimson

Post autor: klimson » pn sie 01, 2005 3:12 pm

wg mnie tylko z tymi boczkami w ktorych sa glosniki bo wtedy szer to 135-137 cm tylko mam pytanie czy od kombi czy hatchback?
>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”