Sekwencyjna instalacja gazowa w Jeepie - wrazenia

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
homikk

Post autor: homikk » ndz sie 28, 2005 8:00 pm

@ adambikars
jak jesteś taki przeh.ó.j to napisz skąd jesteś a jak nie to twój głos w dyskusji sprowadzi się do tego, że używając filozofii prostego leszcza w taki sposób cię będą odbierać pozostali o ile już tego nie robią

czy ktoś w końcu poda mi opis optymalnej sekwencji do 4.0?
mam jakąś zmote BRC III generacji i chce to przerobić na sekwencje
XJ 4.0 92 był, teraz jest XJ tyle, że 900 bobber

GG 3814878

adam biccars
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: adam biccars » ndz sie 28, 2005 8:04 pm

no widzisz 40 lat v8 i ciagle sa kible, zaprzeczsz sam sobie, widze ze to ty lubisz czytac gazetki, ja mialem wiecej samochodow niz mozesz sobie wyobrazic!

pamietaj sama teoria czytania nic nie daje, bo pisza to dziennikirze, tylko praktyka czyni mistrza!

a o sposobach zasilania, to akurat sie pomyliles, bo jestem z wyksztalcenia

specjalista od budowy maszyn!

adam biccars
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: adam biccars » ndz sie 28, 2005 8:20 pm

homikk pisze:@ adambikars
jak jesteś taki przeh.ó.j to napisz skąd jesteś a jak nie to twój głos w dyskusji sprowadzi się do tego, że używając filozofii prostego leszcza w taki sposób cię będą odbierać pozostali o ile już tego nie robią

czy ktoś w końcu poda mi opis optymalnej sekwencji do 4.0?
mam jakąś zmote BRC III generacji i chce to przerobić na sekwencje
inteligentni beda wiedzieli o co mi chodzi, jestem z Bydgoszczy to zadna tajemnica, a o gazie tutaj sie nic nie dowiesz, ja pytalem o to kiedys to byla dyskusja o wszystkim i o niczym

jedna lub dwie osoby potrafilt cos sensownego napisac,

zawsze olewam idiotyczne uwagi, ale dzisiaj niewytrzymalem, glupota goni glupote

Adam Lewandowski

Kontaktowanie:

Re: Sekwencyjna instalacja gazowa w Jeepie - wrazenia

Post autor: Adam Lewandowski » ndz sie 28, 2005 8:24 pm

adam biccars pisze:Tak wiec Panie i panowie - sekwencyjny wtrysk gazu rzadzi... A pomysly niektorych o zmianie 4.0 na jakas gnojowke dieslowata drozsza w eksplotacji budza u mnie usmiech :wink:
sluchaj mowiac takie rzeczy mnie obrazasz!!!

ja gaz widze w ten sposob:
smierzdi jajami na okolo nas
przerabianie obudowy filtra
dziwne zaworki
ciagla meczaca regulacja
zmienna zuzycia paliwa do 10l-15l
ciagle cos sie zapycha, jak w zlym miejscu zatankujesz

rozumie to tylko tak lac 20l pb a 25 gazu to tutaj jest to uzasadnione
faktycznie ci co im pala 10-15l gazu a ci co im pali 12ON po 3,80 to na gazie jezdza taniej

ale nie rozumie wypowiedzi typu super sprawa gaz ! to tylko zadoscuczynienie dla kieszeni

pozatym akuraz w jeepie silniki benzynowe to najwieksze kalectwo

ja mialem audi a8 6l 440KM palil przy normalnej jezdzie 20 l benzyny
tu gaz rozumie bo nadal mamy ze 380KM
a jeep zadna rewelacja 210KM nawet tym dobrze wyprzedzac sie nie da
a spalanie takie samo

ale jezdzilem VW z 5L silnikiem TDI niby 380KM po chipie ale to jedzie
spalanie niedowiary na trasie 9-11L miasto 11_13L teren ??? wlasciciel sie nie zgodzil bo samochod warty byl ponad 400tys zl

gaz w jeepie to jedyne rozwiazanie, tylko dobre pod wzgledem ekonomicznym

ja cale zycie jezdze dieslami i benzyna wydaje mi sie ze byc powinna tylko w sportowych, rajdowych,tam gdzie nie liczy sie paliwo

ja jezdze na opale, mam kilka samochodow i zadnemu nie zaszkodzil, powiem wiecej na 100% opal szkodzi silnikom mniej niz gaz

prosty srodek mozna go kupic w internecie, zamienia nam opal w przezroczysty plyn, z kwasowoscia taka jak w ON do tego dolewam oleju rzepakowego i w droge!! zawsze w niemczech kupuje ekodiesel i trzymam paragony
mialem kontrole kilka razy nawet w niemczech i nigdy nic nie wykazalo

GAZ Z EKONOMICZNEGO PUNKTU WIDZENIA TAK, Z PRAKTYCZNEGO NIE
oczywiscie to jest moje zdanie

8)[/quote]

wITAM SŁUCHAJ KOLEGO WYŚMIEWASZ SIE Z GAZU A SAM JEŻDZISZ NA OPALE I TO TAIMI WOZAMI WIĘC COŚ JEST NIE TAK POCZEKAJ NIECH SKARBÓWKA SIĘ DOWIE BEDZIEMY INACZEJ GADAĆ :lol:
Zielony rzep z dużą ilościa błota i halogenów

adam biccars
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: adam biccars » ndz sie 28, 2005 8:30 pm

XXX
Ostatnio zmieniony pn sie 29, 2005 12:27 pm przez adam biccars, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PKi

Kontaktowanie:

Post autor: PKi » ndz sie 28, 2005 8:57 pm

adam biccars pisze:a co wy tacy patrioci, naraz martwicie sie o urzad skarbowy? nie wysmiewam sie z gazu, tylko ........... a z reszta sam poczytaj kilka razy to moze zrozumiesz!
Co do gazu to napisałeś istotnie same głupoty dotyczące spartaczonej instalacji gazowej II generacji.

A gdzie dokładnie w tej bydgoszczy mozna odwiedzić ten Twój autohandel ??
XJ '88 4.0 Kuna
Obrazek
OFFPOJE TEAM

Awatar użytkownika
PKi

Kontaktowanie:

Post autor: PKi » ndz sie 28, 2005 8:59 pm

homikk:
zamontuj sterownik KME-DIEGO, wtryski matrix (dostaniesz też w KME, ale nietylko) i dobry reduktor, nie pamietam nazwy - moge sie dowiedziec jeśli trzeba.

aha - zamawiajac DIEGO trzeba podać że do hamerykana względem poprawnej emulacji !!!
XJ '88 4.0 Kuna
Obrazek
OFFPOJE TEAM

adam biccars
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: adam biccars » ndz sie 28, 2005 9:16 pm

XXX
Ostatnio zmieniony pn sie 29, 2005 12:45 pm przez adam biccars, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
homikk

Post autor: homikk » ndz sie 28, 2005 9:25 pm

PKi pisze:homikk:
zamontuj sterownik KME-DIEGO, wtryski matrix (dostaniesz też w KME, ale nietylko) i dobry reduktor, nie pamietam nazwy - moge sie dowiedziec jeśli trzeba.

aha - zamawiajac DIEGO trzeba podać że do hamerykana względem poprawnej emulacji !!!
W końcu coś. pytanie tylko gdzie sie zamawia ów sterownik i wtryski no i reduktor co na razie nazwy jego nieznamy ale jak kolega PKI sobie przypomni to bedzie komplet :)23 :)21

GG 3814878

Awatar użytkownika
homikk

Post autor: homikk » ndz sie 28, 2005 9:30 pm

adam biccars pisze:O GAZIE PISALEM MOJE SPOSTRZEZENIA, BO NIGDY NIE MIALEM AUTA Z GAZEM. oczywiscie nie napisze gdzie ma autohandel, bo miedzy wami sa tacy co jak by bylo ORMO, to biegiem by sie zapisali :evil: , a po drugie to ci ca chca kupic u mnie auto to mnie znajduja
po pierwsze, po czym miałem wywnioskować że jesteś z Bydgoszczy?
po drugie, gratuluje fachowej wiedzy, bo jak dotąd to najgłośniejsi o gazie to byli ci co nie mieli takowej instalacji nigdy i zazwyczj jeżdżą na opale :)21
po trzecie nie wyzywaj mnie od ormowca bo nie wiem czy ty mnie przypadkiem nie obrażasz :o

GG 3814878

mel

Post autor: mel » ndz sie 28, 2005 10:32 pm

Mity, mity, mity - powiem tak - diesli nie lubię - miałem dwa w swoim życiu i oba były wielkimi szitami - klekotały, były wolne, a w zimę na paliwie z gówna stawały. Powiedziałem sobie nigdy więcej diesla - czasy się zmieniają nadeszła technologia common rail, turbin - wydawało się być cudownie, nie raz na drogach gnał za mną na zderzaku diesel prawie dwie paki i wtedy sobie mowiłem - kurna mi spala z 14 - 16 litrów auto przy tej prędkości, a jemu ile ? 9-11 ropy - która notabene była dużo tańsza od benzyny - coś jest nie tak. Trzeba chyba przeprosić się z panem jak mu tam Otto? i kupić diesla. Jak jeszcze miałem okazję poprowadzić Gelendę z motorem 400 CDI - mówię - bajka - jakieś 250 kucy moment jak w ciężarówce. Ale powiem szczerze - po jakiś 50 (peugeot 307 hdi) -70 (toyota avensis 4d4) tys kilometrów te nowe diesle zaczynają klekotać jak te stare i czar znowu zaczyna pryskać.
Lubię natomiast auta z silnikami benzynowymi - one są cały czas takie same - albo te doładowane, albo V - jeżdżą drożej niż te na ON -ale w takim np: mesiu V12 parę lat temu Zientarski długopis na zapalonym silniku stawiał - i za tę właśnie kulturę pracy i możliwość kręcenia powyżej 4,5 tys obrotów lubię benzynowe.
Co do gazu - no cóż to kolejny mit - kupa gówna, silniki padają po roku itp - dla mnie terenówka to pokuta za mandaty za szybką jazdę - musiałem kupić samochód który z trudem będzie przekraczał 100 km/h .
Padło na jeepa i oczywiście na zasilanie gazem.
I co wam powiem - dzięki temu przekonałem się, że można jeżdzić w Polsce autami, które kotłują i ponad 15 litrów beznyny, czy dochodzą do 20 - oczywiście taniej - czyli na gazie. Następne auto to będzie V8 - na sekwencyjnej instalacji gazowej :)2
I chyba jednak - bez obrazy - wolę gaz od opałowego.
Jeep YJ na Patrol GR, Toyota LC, Star
Jeep WJ 4.7 wiejt
GAZ 69 - jak z fabryki

Awatar użytkownika
PKi

Kontaktowanie:

Post autor: PKi » pn sie 29, 2005 7:55 am

homikk pisze:
PKi pisze:homikk:

W końcu coś. pytanie tylko gdzie sie zamawia ów sterownik i wtryski no i reduktor co na razie nazwy jego nieznamy ale jak kolega PKI sobie przypomni to bedzie komplet :)23 :)21
No w KME albo u każdego dobrego gazownika (sprowadzi swoimi kanałami).
XJ '88 4.0 Kuna
Obrazek
OFFPOJE TEAM

Awatar użytkownika
wof
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wof » pn sie 29, 2005 9:19 am

otwieram forum i oczy mi :o :o :o Co to za jakies dziwne dyskusje sie pojawiaja ? To ma byc forum uzytkownikow JEEP a nie.... (zalecialo mi dresem)

Smiesza mnie dyskusje na temat A8 i opowiesci dziwnej tresci o wyzszosci gazu nad benzyna, benzyny nad dieslem etc... LUDZIE dajcie juz z tym spokoj

Bravo BOCIAN za trafna riposte z oponami z gieldy ! Pech chyba tylko w tym, ze nie kazdy "aluzju ponial"

Jak komus pasuje gaz to niech jezdzi, jak benzyna to tez i basta ! Nie ma jedynego najlepszego rozwiazania i wszelkie dyskusje sa zbedne. Hallo, zyjemy w wolnym kraju i pisane, ze cos smierdzi jajami to poprostu brak kultury !

Jedno jest pewne, jak kogos nie stac na auto to niech go nie kupuje. To typowa domena Polakow "Postaw sie a zastaw sie" (np. tankowanie oleju opalowego do A8. Choc to powinno nazywac sie NIEUCZCIWOSC i okradanie innych!! )

Wracajmy do spraw merytorycznych. Dzieki PKi, ze przerwales ta spirale !
A jedno jest pewne, zbyt duzo w naszym kraju mentalnosci "pietaszka" a zbyt malo uczciwosci i odpowiedzialnosci, ktora nie konczy sie na czubku wlasnego nosa tylko dalej....

Moze przynajmniej wsrod uzytkownikow JEEP'a bedzie tego mniej.
'00 XJ LIMITED

Awatar użytkownika
Radek666

Post autor: Radek666 » pn sie 29, 2005 9:32 am

wof pisze:otwieram forum i oczy mi :o :o :o Co to za jakies dziwne dyskusje sie pojawiaja ? To ma byc forum uzytkownikow JEEP a nie.... (zalecialo mi dresem)
Z ust mi to niehigienicznie wyjales !! ;-)
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka :-(

Awatar użytkownika
SiwyJeep

Post autor: SiwyJeep » pn sie 29, 2005 9:55 am

adam biccars pisze:no widzisz 40 lat v8 i ciagle sa kible, zaprzeczsz sam sobie, widze ze to ty lubisz czytac gazetki, ja mialem wiecej samochodow niz mozesz sobie wyobrazic!

pamietaj sama teoria czytania nic nie daje, bo pisza to dziennikirze, tylko praktyka czyni mistrza!

a o sposobach zasilania, to akurat sie pomyliles, bo jestem z wyksztalcenia specjalista od budowy maszyn!
MOże i miałeś duzo samochodów, ale twoje wypowiedzi nie swiadcza o tym, abyś tymi samochodami jeździł a tym bardziej zaglądał pod maskę. A jezeli o sposobach zasilania wiesz tyle co piszesz to nie chwal się glosno , że jestes specjalistą od budowy maszyn, no..... chyba, że rolniczych i to tez nie mam pewności. Po zatym po co siedzisz na tym forum zamiast w jakiejś knajpie jarać sie z innymi dresami na temat suerasnych VW i AUDI.. Wk...wia mnie takie twoje gadanie, kazdy jeździ na tym czym chce i na co go stać. A ty jak chcesz to dalej zap...laj na opale, tylko się nie dziw, że ludzie nazywają ciebie zlodziejem złodzieju!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
"..Mężczyzni nigdy nie dorastają, tylko z wiekiem ich zabawki drożeją.."
XJ'93 4.0HO, Sj413

Awatar użytkownika
bartman

Post autor: bartman » pn sie 29, 2005 11:19 am

mel pisze:dla mnie terenówka to pokuta za mandaty za szybką jazdę - musiałem kupić samochód który z trudem będzie przekraczał 100 km/h .
swiete slowa :D
pozdrawiam
bartman, XJ '91, no prawie '92
Only at ...
Jeep.Org.PL

Piotrul

Post autor: Piotrul » pn sie 29, 2005 11:44 am

bo jestem z wyksztalcenia

specjalista od budowy maszyn!
Ja też, tyle że spożywczych, a to do silników np. V8 ma się jak nieprzymierzając.......
Faktycznie dziwne podejście, delikatnie mówiąc. :)3
PS. Patrząc na tytuł myślałem, że ciś fajnego się będzie można dowiedzieć, a tu taki kibel.... jakieś A8 i tym podobne 4x4 :)3
Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.

adam biccars
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: adam biccars » pn sie 29, 2005 12:17 pm

SiwyJeep pisze:
adam biccars pisze:no widzisz 40 lat v8 i ciagle sa kible, zaprzeczsz sam sobie, widze ze to ty lubisz czytac gazetki, ja mialem wiecej samochodow niz mozesz sobie wyobrazic!

a o sposobach zasilania, to akurat sie pomyliles, bo jestem z wyksztalcenia specjalista od budowy maszyn!
MOże i miałeś duzo samochodów, ale twoje wypowiedzi nie swiadcza o tym, abyś tymi samochodami jeździł a tym bardziej zaglądał pod maskę. A jezeli o sposobach zasilania wiesz tyle co piszesz to nie chwal się glosno , że jestes specjalistą od budowy maszyn, no..... chyba, że rolniczych i to tez nie mam pewności. Po zatym po co siedzisz na tym forum zamiast w jakiejś knajpie jarać sie z innymi dresami na temat suerasnych VW i AUDI.. Wk...wia mnie takie twoje gadanie, kazdy jeździ na tym czym chce i na co go stać. A ty jak chcesz to dalej zap...laj na opale, tylko się nie dziw, że ludzie nazywają ciebie zlodziejem złodzieju!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
NIE CHCE NIKOGO OBRAZAC, ALE GOSC OD JAK TO POWIEDZIAL
GNOJOWYCH DIESLI PRZESADZIL ----ak wiec Panie i panowie - sekwencyjny wtrysk gazu rzadzi... A pomysly niektorych o zmianie 4.0 na jakas gnojowke dieslowata drozsza w eksplotacji budza u mnie usmiech

GADANIE TYPU edno jest pewne, jak kogos nie stac na auto to niech go nie kupuje. To typowa domena Polakow "Postaw sie a zastaw sie" (np. tankowanie oleju opalowego do A8. Choc to powinno nazywac sie NIEUCZCIWOSC i okradanie innych!! )

CZY JAZDA NA GAZIE TO NIE JEST OKRADANIE!
CO TO ZA WYPOWIEDZI , OKRADANIE!! KOGO I Z CZEGO, CZY JA MOWIE ZE JAK JEDZIESZ NA GAZIE TO MNIE OKRADASZ BO NIE KUPUJESZ BENZYNY
LEJE OPAL BO MI SIE TAK PODOBA, PLACE ZA NIEGO NIE KRADNE NIKOMU!!!!!

LUDZIE WY CZYTAC SIE NAUCZCIE , JAK JA MOGE LAC OPAL DO A8 4,2 BENZYNY!

PLAKAC SIE, CHCE JAK CZYTAM NIEKTORYCH Z WAS, SA MIEDZY WAMI BARDZO FAJNI LUDZIE , ALE RESZTA MYSLI ZE JAK MA JEEPA, TO SA JUZ AMERYKANSCY I TAK SIE ZACHOWUJECIE!!
DOROSLI LUDZIE ATAKIE GLUPOTY PISZA!
UWAGI TYPU ZE JESTEM SPECJALISTA OD BUDOWY MASZYN ROLNICZYCH SA NA -0POZIOMIE SZKOLY ZAWODOWEJ, GDZI DZIELILO SIE NAS NA WIESNIAKOW I MIASTOWYCH

Ja też, tyle że spożywczych, a to do silników np. V8 ma się jak nieprzymierzając.......
Faktycznie dziwne podejście, delikatnie mówiąc.

TO NAPISAL DOROSLY CZLOWIEK MYSLE ZE TO JEST JAKAS GWARA, BO NIE IDZIE TEGO ZROZUMIEC

TO JUZ OSTATNI POST , SPADAM , TO NIE JEST MIEJCE DO ROZMOW NA POZIOMIE,

POZDRAWIAM TYCH NA POZIOMIE NIE CHCE WYMIENIAC BO .....

PAMIETAJCIE TO ZE MACIE JEEPY TO JESZCZE NIE ZNACZY..........

ZASTANOWCIE SIE NAD SOBA I NAD WASZYMI WYPOWIEDZIAMI I UWAGAMI.
RZYCZE WAM CENY GAZU PO 3ZL- JAK ZAPOWIADA MINISTERSTWO FINANSOW!!! NIE ODPISUJCIE NIC DO MNIE BO JUZ TU NIE ZAJZE

PS. TE ZDANIE PRZEROSLO WSZYSTKO:"" Po zatym po co siedzisz na tym forum zamiast w jakiejś knajpie jarać sie z innymi dresami na temat suerasnych VW i AUDI.. Wk...wia mnie takie twoje gadanie, kazdy jeździ na tym czym chce i na co go stać. A ty jak chcesz to dalej zap...laj na opale, tylko się nie dziw, że ludzie nazywają ciebie zlodziejem złodzieju!!! :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]

JAK MALE DZIECKO --tylko się nie dziw, że ludzie nazywają ciebie zlodziejem złodzieju!!!

GOSC Z PODSTAWOWKI
SAM OKRADASZ NIE WLEWAJAC BENZYNY, TEZ NIE PLACISZ AKCYZY
MALO TEGO JA W OPALE MAM WIEKSZA NIZ TY

WIEC SAM ODPOWIEDZ SOBIE NA PYTANIE KTO TU KRADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
SławekXJ

Post autor: SławekXJ » pn sie 29, 2005 12:25 pm

adam biccars pisze: GOSC Z PODSTAWOWKI
SAM OKRADASZ NIE WLEWAJAC BENZYNY, TEZ NIE PLACISZ AKCYZY
MALO TEGO JA W OPALE MAM WIEKSZA NIZ TY
:o :o :o No to już są brednie :lol:
adam biccars pisze: WIEC SAM ODPOWIEDZ SOBIE NA PYTANIE KTO TU KRADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niewątpliwie Ty !!
Olej opałowy nie jest olejem napędowym co rozumieją wszyscy oprócz Ciebie. A skoro nie kradniesz to dlaczego boisz się skarbówki ??
Ja tankuję do plaskaczy LPG i nie mam problemów z unikaniem kontroli skarbowej czy innej.

:lol:
Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21

Piotrul

Post autor: Piotrul » pn sie 29, 2005 12:28 pm

Faktycznie dziwne podejście, delikatnie mówiąc.

TO NAPISAL DOROSLY CZLOWIEK MYSLE ZE TO JEST JAKAS GWARA, BO NIE IDZIE TEGO ZROZUMIEC
Hm... Poza brakiem przecinka przed "że" to zdaje sie być w pożądku. Widać umiejętność czytania ze zrozumieniem tekstu nie każdemu jest dana. Ale następnym razem postaram się prościej.
A swoja drogą z tym dresem to dobre :)21 Widać, że to czuły punkt.
Aha jeszcze jedno ja nie mam jeepa. i co to ma do rzeczy ??
Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.

Awatar użytkownika
Discotheque

Post autor: Discotheque » pn sie 29, 2005 12:35 pm

Nawet nie zadasz sobie trudu zeby zapoznac sie z netykieta na temat uzywania - uwaga trudne slowo - wersalikow.

Gleboko przemyslana wypowiedź na temat gazu bez uzywania kiedykolwiek LPG, uzywanie internetu bez zapoznania sie z podstawowymi zasadami netykiety, glebokie "uswiadomienie" w temacie akcyz na paliwa plynne, mocno zakorzeniona mentalnosc "kalego", brak umiejetnosci wyciagania wnioskow z dyskusji a na koniec "pała" z czytania ze zrozumieniem...
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!

Awatar użytkownika
SławekXJ

Post autor: SławekXJ » pn sie 29, 2005 12:40 pm

Discotheque pisze:Nawet nie zadasz sobie trudu zeby zapoznac sie z netykieta na temat uzywania - uwaga trudne slowo - wersalikow.
:)21 :)21 :)21
qva Bocian - zaplułem monitor
:)2 :lol:
Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21

Awatar użytkownika
Radek666

Post autor: Radek666 » pn sie 29, 2005 12:41 pm

No bo to, kurde, jest trudne slowo! ;-)
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka :-(

adam biccars
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: adam biccars » pn sie 29, 2005 12:44 pm

NO NIE WYTRZYMALEM --- A OD KIOEDY GAZ JEST PALIWEM NAPEDOWYM!!!!

TO SA SUROWCE ENERGETYCZNE JAK WEGIEL!

PALIWA SAMOCHODOWE TO BENZYNY I OLEJE NAPEDOWE
RESZTA TO ENERGETYCZNE!
jeszcze jedno ja nie mam jeepa. i co to ma do rzeczy TO PO CO SIE WYPOWIADASZ NA TEMAT GAZU W JEEPIE

WY JESTESCIE JAK LIGA POLSKICH RODZIN!!! PROSZE NIE PISZCIE JUZ POSTOW DO MNIE BO JA JESTEM TERAZ TYLKO POTO ZEBY USUNAC KONTO

Nawet nie zadasz sobie trudu zeby zapoznac sie z netykieta na temat uzywania - uwaga trudne slowo - wersalikow.

Gleboko przemyslana wypowiedź na temat gazu bez uzywania kiedykolwiek LPG, uzywanie internetu bez zapoznania sie z podstawowymi zasadami netykiety, glebokie "uswiadomienie" w temacie akcyz na paliwa plynne, mocno zakorzeniona mentalnosc "kalego", brak umiejetnosci wyciagania wnioskow z dyskusji a na koniec "pała" z czytania ze zrozumieniem...
_________________HE HE--------------------- DAJCIE JUZ SOBIE LUZ BO DO KONCA SIE OSMIESZACIE!!!!

Piotrul

Post autor: Piotrul » pn sie 29, 2005 12:47 pm

Alfa Romeo Sprint.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”