Tak, jestem niezadowolony (tak się to słowo pisze). Rozczarowany. Zniesmaczony. I dobrze, że nie chcesz komentarza, bo się długo zastanawiałem, czy go tu nie dać. Jak dla mnie to daliście d... z naprawą, więc mam prawo byc niezadowolonym i dawać temu upust. Prawo konsumenta.trasek pisze:Samochód Mismana był naprawiany w moim warsztacie ! Jesteś nie zadowolony! bez komentarza.misman pisze:Ale to bardzo znany i poważany w środowisku 4x4 warsztat...Adam Lewandowski pisze: to tra chodzić lub jeździć do zaufanych warsztatów anie do jakiś mechaników co grabię moga naprawiaca nie porządne samochody ja bym mu nie dał do naprawy zapasowych kółek do roweru a co dopierorzepa
I ma wśród uzytkowników wysokie notowania.. To gdzie miałem jechać ? A rozeszło się o to, że mieli maszynkę do zarabiania (
) przewodów hamulcowych, w przeciwnym wypadku sam bym to sobie zrobił, i taniej, i lepiej, i pewnie szybciej...
Patałachy
Rozrusznik ???? XJ
Moderator: Mroczny
Re: Rozrusznik ???? XJ
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
- Domin_6kila
- jestem tu nowy...
zniesmaczony to ja jestem czytając takie posty , pisane notabene przez takiego laika .... moze napiszesz gdzie są jeszcze patałachy , bo chyba wszędzie gdzie pojedzieszmisman pisze:
Tak, jestem niezadowolony (tak się to słowo pisze). Rozczarowany. Zniesmaczony. I dobrze, że nie chcesz komentarza, bo się długo zastanawiałem, czy go tu nie dać. Jak dla mnie to daliście d... z naprawą, więc mam prawo byc niezadowolonym i dawać temu upust. Prawo konsumenta.

pozdrawiam Marek
offpoje team
offpoje team
- Domin_6kila
- jestem tu nowy...
a co ma piernik do wiatraka ... teges noooooDomin_6kila pisze:Panowie to na 100 % alternator bo jak nie mogłem odpalić syfa to waliłem w rozrusznik i nic a walternator raz i odpalił i tak ze dwa razy??????????
yyyyyyyy znaczy sie ...
co ma alternator do zapalania syfa...

posprawdzaj kontakty na przewodach...

"G" -> G-UNIT - producentka adrenaliny...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
Oto głos zawodowcabojach pisze:
zniesmaczony to ja jestem czytając takie posty , pisane notabene przez takiego laika .... moze napiszesz gdzie są jeszcze patałachy , bo chyba wszędzie gdzie pojedziesz

...Ziew...

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
- Domin_6kila
- jestem tu nowy...
A u mnie ostatnio padły całkiem szczotki, ale wcześniej już dawało znać o sobie, bo zaczynał ciężko kręcić aż przestał. Najgorsze było to że byłem od domu daleko i pomocy na miejscu awari z nikad. Po paru mocnięjszych uderzeniach po rozruszniku jeep zapalił, wtedy prosto do garażu i wymiana szczotek ....... klon zrobiony ze szczotek do rozrusznika z poldoneza ............... kręci aż miło
koszt naprawy 10 zł 

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji