Odlacz TCU calkowicie - wtedy wajcha skrzyni mozesz przelaczac biegi bodajze 2,3,4 (juz nie pamietam). Ale bylo to ku kiedys poruszane z mustwem linkowdanielpoz pisze:dzieki ale raczej metada prob i bledow bym nie chcial ingerowac bo moze byc tylko placz![]()
moze ktos wie?
Dużo zabawy i konkurs
Moderator: Mroczny
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka
Mialem sobie kiedys Jeepka

A nieee, jest zupelnie inny...sheriff pisze:"łatwy lekki tubing" ?
poza tym to jest to w 80% przepisany artykuł, który ukazał sie ze 3-4 lata temu na 60-lecie Jeep'a
Mailowalem zreszta z Michalem - tamten pisany byl przez uzytkownika XJ-ta, ten niekoniecznie... ponoc konsultacie byly z Raffikami m. in., a i na forum rzucone okiem zostalo.
Ja tam nie wiem, mowie, com uslyszal/przeczytal od autora

-
- jestem tu nowy...
No konsultacje były ale jakoś naszych spostrzeżeń i wniosków nie zauważylismy w artykuleVoytass pisze:A nieee, jest zupelnie inny...sheriff pisze:"łatwy lekki tubing" ?
poza tym to jest to w 80% przepisany artykuł, który ukazał sie ze 3-4 lata temu na 60-lecie Jeep'a
Mailowalem zreszta z Michalem - tamten pisany byl przez uzytkownika XJ-ta, ten niekoniecznie... ponoc konsultacie byly z Raffikami m. in., a i na forum rzucone okiem zostalo.
Ja tam nie wiem, mowie, com uslyszal/przeczytal od autora

Tak na marginesie to nie wiem za bardzo dlaczego nie można było przedrukować starego artykułu uzupełniają o nowe informacje i dane które pojawiły sie od tamtego czasu. Wydaje nam sie że było by to sensowniejsze niż poswięcenie czasu na pisanie całego artykułu od początku, który i tak nie spełnia pokładanych w nim nadzieji

Artykuł mozna przeczytać tu: http://www.jeep.org.pl/forum/viewtopic.php?p=1580#1580
Mam nadzieję, że nikt nas za to nie wsadzi
Mam nadzieję, że nikt nas za to nie wsadzi

XJ'92 Ltd 4.0HO
Na Jeepa nikt nie powie LR.W przeciwieństwie do LRa na którego większość mówi dżip
Na Jeepa nikt nie powie LR.W przeciwieństwie do LRa na którego większość mówi dżip
- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
oz w morde... a co to??? powiedzialem juz na jeep.org co o tym mysle, ale tu ponoc autor zaglada... Moze przeczyta (choc i tak nie wierze coby to do niego trafilo, z pewnoscia jest dumny ze swojego dziela a wszyscy tu sie nie znaja!)... o bledach merytorycznych nie wspominam (a troszku ich tam jest), ale to kurna z jezykiem polskim ma tyle wspolnego co XJ z SUVem... tego sie przeciez czytac nie da... autorze wstydz sie... redaktorze wstydz sie takze (albo jeszcze bardziej, bo jak ci ktos takiego gniota przyniosl, to powinienes go do szkoly sredniej odeslac)... no bo rozumie, ze na motoryzacji i "4x4offroad" to sie nie kazdy musi przeciez znac, wy tez nie.
Pancerny XJ,, 2,5l, + ze 4,5', 32' ale oryginal simex 

- Bartek 4.7
-
Wrcajac do tematu hamowni, wykres mocy BMW, rowniez silnik I6, podobna moc - roznice z instalacja gazowa i bez niej - link.
1992 Jeep Cherokee Limited

- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
noz w morde robi wrazenie... potwierdza sie stara prawda, ze nie da sie tanio...Greg_pl pisze:Wrcajac do tematu hamowni, wykres mocy BMW, rowniez silnik I6, podobna moc - roznice z instalacja gazowa i bez niej - link.
Pancerny XJ,, 2,5l, + ze 4,5', 32' ale oryginal simex 

no ale to zwykla instalka wiec nie mozna sie dziwic skoro wstawia sie zwezke
ten wykres jest juz tam od dawna i na kilku forach byl omawiany pewne jest to ze bedzie spadek mocy itp. ale to strona komercyjna i nie bez powodu ten wykres tak wyglada

ten wykres jest juz tam od dawna i na kilku forach byl omawiany pewne jest to ze bedzie spadek mocy itp. ale to strona komercyjna i nie bez powodu ten wykres tak wyglada

Jeep ZJ-zagazowany(byl)!!! Ford Explorer z gazem hehehehe
guma AT 32" a w gore ponad 2"
guma AT 32" a w gore ponad 2"